Geen treinen Zwolle-Meppel

Zwolle – Door een aanrijding met een persoon is er op dit moment geen treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Meppel.

Reizigers met bestemming Meppel-Leeuwarden/Groningen moeten rekening houden met meer dan 60 minuten vertraging, naar verwachting duurt deze verstoring tot dinsdagmiddag 2 april 15.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 30
 1. dat is waar! kijk alleen uit over Berkum en had liever gehad dat ik daarheen kon lopen en dan met de bus weer naar het station ipv zolang wachten


  ⚠️ Meld

 2. denk dat het politieonderzoek snel klaar was omdat het volgens de conducteur een zelfmoord was. ik ben in ieder geval blok dat het geen 2 uur duurde


  ⚠️ Meld

 3. Erg he Marlon, dat je in de trein moest wachten omdat iemand zelfmoord had gepleegd. Ik vind het echt vreselijk voor je en hoop dat je humeur nu niet helemaal verpest is geweest de rest van de dag. Voordat je dit soort berichten op het internet plaatst is het misschien een idee om je een heel klein beetje in te leven in de situatie van de nabestaanden. Sterkte verder.


  ⚠️ Meld

 4. Het is altijd erg rottig voor de nabestaanden, maar ook oh zo erg voor de conducteur die dit moet mee maken en anderen die dit misschien wel hebben gezien degene die spring dacht ook daar waarschijnlijk niet over na, die dacht ook niet aan de mensen die dit gaan verwerken. Dis onbegrijpelijk dat marlon niet blijah zijn dat haat trein weer rijd. En marlon zal ook heus menselijk zijn maar in deze maatschappij zijn er meer die niet aan anderen denken en de treinspringer al helemaal niet. Het is daarom nog steeds jammer dat wij in Nederland niet zelf mogen bepalen wanneer ons leven eindigt. Ik begrijp dat iemand niet meer wil leven maar dan zulke acties moet ondernemen om het te eindigen is ook voor deze mensen triest


  ⚠️ Meld

 5. Beste stadshagenidioot,

  Nergens in mijn teksten staat dat ik het niet erg vind dat er iemand voor de trein is gesprongen. Natuurlijk vind ik het jammer voor de nabestaanden dat deze persoon zelfmoord heeft gepleegd.
  Ik heb alleen gezegd dat ik blij ben dat ik niet lang hoefde te wachten, niet dat het niet erg is.

  Beter lezen voordat je onzin uitkraamt aub


  ⚠️ Meld

 6. Marlon, je had het niet anders kunnen verwoorden. Je rijdt weer en komt op de plaats van bestemming. Met een smiley erbij, prima toch? Ik snap je wel.

  Het is voor sommigen nogal de gewoonte hier om ieder zijn mening op een weegschaal te leggen en er commentaar op te geven.

  En zoals je doet, niets van aantrekken. Heb het ff op de weegschaal gelegd en hier heb je mijn commentaar. 😉


  ⚠️ Meld

 7. Ik snap niet zo goed waarom iemand niet blij mag zijn dat de treinen weer rijden. Natuurlijk is de oorzaak heel vervelend, maar ik lees nergens dat Marlon zich daar op een vreemde manier over uitlaat.


  ⚠️ Meld

 8. tja, elk nadeel heb ze voordeel toch? Fatsoen is soms ver te zoeken…Ook al komt het je goed uit dan hou je dat toch voor je. Er is iemand dood, kalf.


  ⚠️ Meld

 9. Wat een ongekend felle reacties zeg. Ik zou ook blij zijn als de trein weer gaat rijden na zo’n vervelend incident. Dat zegt toch helemaal niks over de gebeurtenis en consequenties voor machinist, conducteur en nabestaanden?  ⚠️ Meld

 10. Natuurlijk mag je blij zijn, maar om dit te gaan posten onder een bericht van iemand die dood is gegaan is onfatsoenlijk. Als je dat niet begrijpt ben je een pannekoek Wouter.


  ⚠️ Meld

 11. Beste 1stejohn de essentie van dit nieuwsbericht gaat niet over iemand die dood is gegaan, maar over het feit dat er geen treinen rijden.

  Moet de redactie van weblogzwolle de volgende keer dan ook maar niet vermelden wat de duur van de vertraging is en wat de verwachtte eindtijd van de verstoring is vanwege respect naar een persoon die voor de trein springt? Of helemaal niet melden als er geen treinen rijden vanwege een aanrijding met een persoon?

  Trouwens, ik lust helemaal geen pannenkoeken.


  ⚠️ Meld

 12. Ja hoor, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je op een bericht reageert. Met een beetje fatsoen dan hou jij je blije post lekker voor je. Maar ga lekker door met het zoeken naar de essentie van het bericht. Hopenlijk is het niemand uit jou omgeving geweest en zal jij nog terugdenken aan wat je hier staat te verdedigen.

  =====

  Editted
  Denk om uw taalgebruik.


  ⚠️ Meld

 13. Ik verbaas me ook over de vele diverse reacties. Kan me niet voorstellen dat je met schelden de nabestaanden wél een hart onder de riem steekt. Maakt verder ook niet zoveel uit, we schrijven hier immers niet in een condoleantieregister. Men moet kennelijk nog wat wennen aan het feit dat dit soort berichten niet meer uit de media gehouden worden.


  ⚠️ Meld

 14. Offtopic:
  Blijkbaar is goed lezen en snappen wat iemand anders zegt een kunst op zich…

  Ontopic:
  Naast dat de verstoring binnen de afgegeven prognose was verholpen (14.00 terwijl 15.00 was afgegeven) had de NS had zeer snel bussen gereed staan, de vertraging viel daardoor reuze mee. Dat mag ook wel eens gezegd worden.


  ⚠️ Meld

 15. Beste Hayo,

  Hoe noem je het anders als er geen treinen rijden vanwege een incident? (let wel, de aanleiding is hierbij niet relevant!)

  Trouwens de term ‘verstoring’ wordt door WLZ in het nieuwsbericht gebruikt (rechtstreekse kopie van het persbericht van de NS?), dat verzin ik niet zelf…


  ⚠️ Meld

 16. Voor jou is de aanleiding niet relevant voor een ander wel. Prijs vooral de NS dat ze het lichaam snel geruimd hebben zodat de drukke reizigers hun weg weer mogen vervolgen.


  ⚠️ Meld

 17. deze aanrijding was een paar honderd meter van mijn school af, vrienden van mij hebben het zien gebeuren, jammer genoeg zijn een paar nu getraumatiseerd


  ⚠️ Meld

 18. Ik was hier ook bij, niet in de trein maar op school, die licht op zo’n 300 van de plek waar deze persoon gesprongen is. Een vriend van mij heeft het gezien. Ik ga niet beschrijven wat hij mij verteld heeft of wat ik gehoord en gezien heb i.v.m nabestaanden en met de emotionele problemen die ik er aan over heb gehouden. Ik vraag me bij dit soort dingen altijd af waarom iemand er voor kiest om voor de trein te springen, er zijn heel veel andere manieren om je leven te beëindigen waar bij je bijna geen onschuldige mensen erin mee sleept. Kijk ik snap dat je op het moment dat je de keuze maakt er niet bij nadenkt wat je andere er mee aan doet, maar het is helemaal lullig voor de familie want die krijgt een rekening van ongeveer 10.000 euro van ns en prorail om de kosten voor bijv. de schoonmaak en de vertraging te vergoeden.  ⚠️ Meld

 19. maar het is helemaal lullig voor de familie want die krijgt een rekening van ongeveer 10.000 euro van ns en prorail om de kosten voor bijv. de schoonmaak en de vertraging te vergoeden.

  Is dit werkelijk zo? Ken de familie van deze jongeman, zal eens navraag doen, of dit daadwerkelijk gebeurd. Buiten het feit dat dit intriest is. Is het voor een ieder die betrokken is bij dit ongeluk (hulpdiensten, omstanders enz. ook heel erg), en snap ik hun reactie’s van boosheid ook wel.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.