Buurt voor Buurt onderzoek

Zwolle – Om de twee jaar onderzoekt de gemeente wat bewoners van hun woon- en leefomgeving vinden. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de leefbaarheid en de veiligheid in de wijk of buurt? Misschien heb je daarvoor zelf een enquête voor het Buurt voor Buurt onderzoek  ingevuld. 

De uitkomsten gebruikt de gemeente Zwolle om te bepalen waaraan we de komende jaren aandacht besteden. Die keuzes maakt de gemeente niet alleen, maar graag samen met jou! We horen graag van jou wat jij belangrijk vindt in jouw buurt, wijk of stad. Uit het Buurt voor Buurt onderzoek van 2012 blijkt dat veel inwoners positief zijn over de plek waar zij wonen. Hoe houden we dit zo, nu we minder geld te besteden hebben? Waar liggen kansen? Hoe kunnen we dit samen met jou en andere buurtbewoners of organisaties oppakken? Waar kunnen we samen aan werken, zodat het prettiger wonen wordt of blijft in jouw buurt?

Allerlei vragen waarover de gemeente graag met je in gesprek gaan. Praat hierover mee in jouw buurt. We zijn benieuwd naar jouw bijdrage. Jij bent aan de buurt! HIER  vind je de verschillende bijeenkomsten in Zwolle.

Artikel delen: