Man vervoert aanrechtblad op fiets

Zwolle – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 2 april in Zwolle een 34-jarige Zwollenaar aangehouden voor diefstal vanaf een sloopterrein aan de Porporastraat. Een oplettende getuige had de man in de buurt zien fietsen en vertrouwde het niet waarop de politie werd gealarmeerd. Agenten zagen de man rond 04.45 uur terwijl hij een aanrechtblad met zich op de fiets vervoerde. Bij het zien van de agenten vluchtte de man en gooide hij het aanrechtblad weg.
Na een korte achtervolging kon de Zwollenaar op de Carellistraat worden aangehouden. De man bleek het aanrechtblad vanaf een sloopterrein aan de Porparastraat te hebben weggenomen. Bij het sloopterrein bleek hij nog meer aanrechtbladen te hebben klaargezet om weg te nemen. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
Artikel delen:
Reacties 7
  1. Haha, die titel doet me wel afvragen waar daar mis mee is, maar de rest van het verhaal verklaart een hoop.

    Als ze trouwens van een sloopterrein komen, had ie ze tijdens werkuren niet gratis mee kunnen nemen? Ik denk dat die kans best aanwezig is. Mafkees.


    ⚠️ Meld

  2. Met die titel is in ieder geval 1 ding mis, maar dat is weggelegd voor taalnazi’s.

    En volgens het bericht had hij er nog meer klaarliggen. Dus ik denk niet dat het voor eigen gebruik is geweest. Wellicht ging het om metalen aanrechtbladen die hij wilde gaan slijten bij een ijzerhandel.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.