Fietser gewond bij verkeersongeval

Zwolle – Maandagmiddag 1 april heeft er op de Monteverdilaan in Zwolle een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. De 72-jarige fietser uit Zwolle is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

politie.jpg

Het verkeersongeval vond rond 15.30 uur plaats op de kruising Monteverdilaan en de Nijverheidstraat. De 27-jarige automobiliste uit Zwolle kwam vanaf de Nijverheidsstraat, de fietser reed over de Monteverdilaan. Wat de exacte toedracht van het ongeval is, wordt nog door de verkeersongevallendienst onderzocht. De man liep bij het ongeval hoofdletsel op en is per ambulance overbracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. De automobiliste liep bij het ongeval geen letsel op.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Dit is al het tweede vergelijkbare ongeval op deze kruising in twee weken. Mijn buurvrouw had hier ook een ongeval, zij op de fiets, fiets en buurvrouw stuk, auto reed door……….


  ⚠️ Meld

 2. @Bart2:
  Op rotondes en onoverzichtelijke plekken kan ik me je opmerking voorstellen.
  Op de plek van dit ongeluk gaat het om een bejaarde man (die dus nooit hard zal rijden tenzij hij een electrische fiets heeft) op een fietspad. Kan me niet voorstellen dat hij roekeloos voorrang nam.


  ⚠️ Meld

 3. Komende vanuit de Nijverheidstraat denken veel automobilisten voorrang te hebben. Dacht vorige week nog dat een verkeershobbel daar wel goed zou zijn. Sterkte met die meneer.


  ⚠️ Meld

Reageer