Afscheidsfeestje Popfrontcafé

Zwolle – In het kader van de verbouwing en het samenvoegen van Popfront en Hedon tot één gebouw begint Popfrontcafé op zaterdag 6 april al met het eerste afscheidsfeestje. Op deze avond zullen 3 bijzondere acts te bewonderen zijn die al jaren zeer nauw verbonden zijn met het voormalig “Zwols Popfront”. 

Als eerste band zal Edvarda Nederrock het podium betreden, Edvarda heeft maar één doel, eigenlijk drie; muziek maken, bier drinken en vooral een geweldig feestje bouwen. De vier mannen maken rock met respect gejatte teksten of eigen werk met onderwerpen als; ontrouw, liefde, mislukte vakanties en het goede leven. De formatie bestaat al ruim 16 jaar. Nu anno 2013 is de band een solide en strakke neder-rockband. Speciaal voor deze avond is Edvarda uitgebreid met The Edvardiva’s vier aantrekkelijke zingende dames die het ego van de heren wat opkrikken. Tussen de bedrijven door zal DJ UNiek fijne muziekjes ten gehore brengen, deze zullen zeer dansbaar zijn, dus voor een ieder voetjes van de vloer, en is er gelegenheid om aan de bar een heerlijk drankje te bestellen. U zult hier geholpen worden door één van de vrijwilligers van het Popfront, ook deze mensen verdienen een pluim voor hun jarenlange vrijwillige inzet.

De Headliner van deze avond zijn THE BLITZERS, 

The Blitzers zijn in 1996 opgericht als gelegenheidsband om het feest ter afsluiting van het tijdperk “Rode Torenplein” van het Zwols Popfront op te luisteren. Het eenmalige optreden kreeg een vervolg, en ze traden ook op bij de opening van de Branie, waarin het Popfront was gevestigd, maar waarvan we nu alweer afscheid gaan nemen. De band kreeg er zin in en ging door. Revival of the seventies was hot… maar na een aantal optredens, en muzikantenwisselingen was de motivatie om dit format door te zetten niet meer aanwezig en besloten The Blitzers te stoppen. Maar nu zijn The Blitzers terug, en hoe!, 2013 is het jaar dat The Blitzers hun comeback maken met hun “Too Old To Die Young Tour”. Hard, meedogenloos, vol passie en gedurfd. AC/DC, Blondie, Status Quo maar ook ABBA, Boney M en Fleetwood-Mac zullen de revue passeren. Dit alles met een zeer vette knipoog. 

Zaterdag 6 april “ POPFRONTCAFE” 
Burgemeester Drijbersingel 5, Zwolle 
Zaal open 20.00 uur, Aanvang 21.30 
Toegang natuurlijk Popfrontwaardig GRATIS !!!!

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Het geld was op voor twee directeuren?

  Jammer, heb Popfront net wat hoger in het vaandel staan dan Hedon. Nu komt al het 3FM meuk in Hedon terecht en ben benieuwd of er nog plaats is voor nieuw plaatselijk talent.

  De programmering/ agenda van Hedon is de laatste vijf jaar om te huilen.


  ⚠️ Meld

 2. Bart2, Popfront had geen directeur. Popfront was een stichting, geleid door een bestuur dat volledig uit vrijwilligers bestond. In 2011 zijn Hedon en Popfront gefuseerd.

  In het nieuwe pand zijn er straks een grote en een kleine zaal; laatstgenoemde met een capaciteit van ongeveer 200 mensen.


  ⚠️ Meld

 3. He Bart,

  Hedon heeft al een poosje maar één “directeur” en die doet het geweldig.
  De programmering van Hedon is de laatste 5 jaar juist enorm vooruit gegaan! 😀
  Maar laten we het er op houden dat jij een andere smaak hebt en de keuzevrijheid om ergens anders naartoe te gaan. 😉  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.