Staatssecretaris Klijnsma opent Nieuwe Start

Zwolle – Een Nieuwe Start, zo heet de actie van de PvdA die Zwollenaren met een kleine beurs weer optimisme en zelfvertrouwen moet geven. De PvdA organiseert deze dag op zaterdag 6 april in haar regiokantoor aan Diezerplein 33 in samenwerking met lokale ondernemers, leerlingen van het Deltion College Zwolle en mode- en beauty-experts uit het hele land. Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma opent de dag om 13.00 uur.

Voor mensen met een kleine beurs is het soms een hele opgave om de eindjes aan elkaar te knopen. Door bijvoorbeeld een knipbeurt en kleding- en stylingadvies kunnen ze even de sores van alledag vergeten en zijn ze met een nieuwe look, herwonnen zelfvertrouwen en sollicitatieadvies klaar voor een nieuw begin. Staatssecretaris en PvdA-politica Jetta Klijnsma: "Ik waardeer het initiatief zeer! Juist in deze economisch zware tijd moeten we elkaar waar mogelijk de helpende hand bieden en ervoor zorgen dat mensen vertrouwen blijven houden in zichzelf en in de toekomst. Klaar om elke kans voor een nieuwe start te grijpen."

De PvdA houdt deze actie samen met Focus Op Kleding, fashionstylist Linda van Nunen, Start People Zwolle, jobcoach Jeroen de Pooter, studenten Beauty, Body & Care van het Deltion College Zwolle, webshops Miss Mano, Asiisa en DeDrieDametjes.nl en weblogs Chicks About Fashion en Rockthiscocostyle.

Meer informatie is ook te vinden op onze Facebookpagina www.facebook.com/PvdAZwolle U vindt hier Een Nieuwe Start als evenement

Een Nieuwe Start

Zaterdag 6 april
Van 13.00 tot 16.30 uur

PvdA Partijkantoor Diezerplein 33, Zwolle

Koffie en thee staan klaar. 

Artikel delen: