Voorronde Cruyff Courts Kampioenen

Zwolle – Na het succes van vorig jaar organiseerden SportService Zwolle en Travers Welzijn, in samenwerking met PEC Zwolle United en de Johan Cruyff Foundation, op woensdagmiddag weer de Zwolse voorronde van het landelijke kampioenschap ‘Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6′.

03-04-2013_voetbaltournooi_holtenbroek_03.jpg

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét landelijke kampioenschap op de Cruyff Courts voor jongens en meisjes uit groep 7/8 van de basisschool. Op initiatief van de Johan Cruyff Foundation wordt dit toernooi dit jaar voor de zevende keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd. Op het Cruyff Court PEC Zwolle in de wijk Holtenbroek, aan de Palestrinalaan naast de Elvis Presley-flat, gaan woensdag teams van Zwolse basisscholen de sportieve strijd met elkaar aan. Elke school mocht zowel jongens- als meisjesteams inschrijven. Naast de wedstrijden waren er diverse randactiviteiten voor deelnemers en bezoekers.

03-04-2013_voetbaltournooi_holtenbroek_01.jpg

03-04-2013_voetbaltournooi_holtenbroek_02.jpg  

cruyff_court-1.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

De landelijke finale vindt traditiegetrouw plaats op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zaterdag 18 mei komen de beste jongens- en meidenteams uit het hele land daar bij elkaar om te strijden voor de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland. 

cruyff_court-2.jpg

cruyff_court-3.jpg

cruyff_court-4.jpg

cruyff_court-5.jpg

cruyff_court-6.jpg

cruyff_court-7.jpg

cruyff_court-8.jpg 

03-04-2013_voetbaltournooi_holtenbroek_04.jpg

03-04-2013_voetbaltournooi_holtenbroek_05.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)