Het weer: bewolkt

Zwolle – Donderdag overheerst de bewolking. Slechts heel af en toe weet de zon door te breken. bewolktEr waait een koude wind uit oost tot noordoost, kracht 4 tot 6 en het wordt maximaal 4 tot 6 graden.  De komende avond en nacht blijft het overwegend bewolkt en daardoor komt het in de regio Zwolle waarschijnlijk net niet tot vorst.

03-04-2013_weerfoto_thorbeckegracht.jpg

Thorbeckegracht

Vrijdag heeft bewolking de overhand. De wind draait naar het noordoosten en neemt iets in kracht toe. Door gebrek aan zon moet de temperatuur een graadje inleveren en komt rond 6 graden uit. Het weekend verloopt droog met vooral op zondag zonnige perioden. Zaterdag is er vooral in de ochtend nog vrij veel bewolking, maar gaandeweg de dag klaart het steeds meer op. De aangevoerde lucht wordt geleidelijk zachter en het wordt ’s middags ongeveer 8 graden. Volgende week klapt de stroming naar het zuiden om en kan het na lange tijd weer eens te warm voor de tijd van het jaar worden. Woensdag is 15 graden mogelijk, maar dit moeten we wel bekopen met regen.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Hele mooie plaat, wel jammer dat die slagbomen niet weggegumd kunnen worden. Harry zal zich wel voorgenomen hebben, niets aan zijn weerfoto’s te manipuleren. Ook een nobel streven.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.