Inbrekers vluchten naar Zwolle

Zwolle – De politie heeft woensdagmiddag 3 april op de Beukenallee in Zwolle drie mannen aangehouden voor woninginbraak.

Politie Handboeien.jpg 

Bewoners van een woning aan de Zwolseweg in IJsselmuiden hadden rond 12.00 uur drie inbrekers overlopen. Het drietal was met de buit in een auto met een buitenlands kenteken gevlucht in de richting van Zwolle. Agenten zagen de auto rijden en na een korte achtervolging kwam de auto op de Beukenallee in een perkje tot stilstand. Eén van de inzittenden probeerde nog te vluchtte maar kon net als de andere twee inzittenden door de agenten worden aangehouden. In de auto van de mannen werden de goederen, die zojuist bij de inbraak waren buitgemaakt, aangetroffen. Het drietal van 32, 36 en 42 jaar, zonder vaste woonplaats, is overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. De auto van de mannen en de gestolen goederen zijn in beslag genomen. De gestolen goederen worden aan de eigenaren teruggeven. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Toch jammer die laatste 2 zinnen. Wordt je bestolen, krijg je door een goede actie van de politie je spullen terug, krijg je ook nog een PV.
    Vervelend voor de bestolenen.


    Maak melding

Reageer