Eerste Liever Thuis beurs voor senioren

Zwolle – Van 11 t/m 13 april vindt in de IJsselhallen in Zwolle de allereerste liever thuis! beurs plaats. Op de beurs vinden ouderen en professionals alle antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die zelfstandig, veilig én comfortabel ouder worden in eigen huis mogelijk maken.

Middels verschillende standpresentaties op het gebied van o.a. woningaanpassingen, financieel advies, de nieuwste elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en hulp in huis krijgen ouderen, betrokkenen en professionals de mogelijkheid om op een informele manier met elkaar in gesprek te gaan. Op deze manier krigen alle betrokken partijen meer inzicht en gevoel bij wat er speelt en op welke manier dit langer zelfstandig thuis wonen mogelijk kan maken.

Daarnaast zijn er gratis lezingen en workshops over diverse onderwerpen zoals ‘het belang van bewegen’ of ‘hoe pas je je woning slim aan?’. Maar ook ‘zelf bepalen hoe zorg en langer zelfstandig wonen er uit komen te zien’, ‘de signalen van ouderenmishandeling en hoe te handelen bij vermoedens’ en ‘omgaan met een levenstestament voor wensen op het gebied van zorg, wonen of financiën’ komen aan bod. 

De liever thuis! beurs maakt ouderen en betrokkenen wegwijs in het aanbod en de ontwikkelingen waardoor het maken van eigen keuzes voor nu of in de toekomst mogelijk wordt.

Beurs info

Wanneer: donderdag 11 t/m zaterdag 13 april

Waar: IJsselhallen Zwolle

Openingstijden: dagelijks van geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Entree: gratis

Kijk voor meer informatie op: www.lieverthuis.info

Over liever thuis!
Liever thuis! is met haar aanbod op website en beurzen een sterke kennispartner op het gebied van ouderen en langer, comfortabel, zelfstandig wonen. Ze streeft naar een directe verbetering van zelfstandigheid, comfort, veiligheid en/of sociale betrokkenheid. Op een toegankelijke, transparante en overzichtelijke manier komen alle mogelijkheden op het gebied van zelfstandig wonen bij elkaar.

Artikel delen: