Vrachtwagen brandt uit in Nijverheidsstraat

Zwolle – Donderdagavond 4 april waren brandweer en politie om 20.30 uur uitgerukt voor een autobrand aan de Nijverheidsstraat in Zwolle.

04-04-2013_autobrand_nijverheidsstraat_3.jpg 

Bij het arriveren van de hulpdiensten stond de vrachtauto al volledig in brand en was deze niet meer te redden. De brandweer heeft het brandende voertuig geblust. Iemand die bekend is in de omgeving wist te vertellen dat er één of meerdere personen bezig waren met het strippen van het voertuig en dat deze daar al een lange tijd stond. Er zou gesproken zijn dat het voertuig is aangestoken maar dit is niet bevestigd.

04-04-2013_autobrand_nijverheidsstraat_2.jpg

04-04-2013_autobrand_nijverheidsstraat_1.jpg 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Als dit de rode vrachtwagen met vlakke laadvloer was, verbaast mij dit niets, deze stond al een paar dagen gesloopt en al aan de nijverheidsstraat! Het verwonderde mij dat deze auto compeet gestript hier stond en niemand zich hierover druk maakte!


    Maak melding

  2. hoorde laatst iemand zeggen dat daar vaker auto’s uitelkaar gedraaid worden. misschien met die scholen (cibap en deltion) overleggen dat die straat eigen weg wordt met hek.


    Maak melding

  3. tot mijn verbazing stond hij vanmiddag, na er al een week gestaan te hebben, er vanmiddag nog, met alle rotzooi er om heen, zo vragen ze er om, he, >:(


    Maak melding

Reageer