Vierde editie Latent Talent Zwolle

Zwolle – Dit jaar vindt voor de vierde keer de finale van Latent Talent plaats.  Op 6 Zwolse scholen voor voortgezet onderwijs vinden momenteel voorrondes plaats, waar scholieren van 12 tot 18 jaar hun creatieve talenten tonen. De winnaars treden op donderdag 25 april op  tijdens een feestelijke avond  in Odeon. Een vakkundige jury kiest uiteindelijk de winnaar. 

latent_talent.jpg

Wie wordt  in 2013 de opvolger van de Gekke Swag Boys (hiphop, winnaars 2012), Laurens van de Sluys (goochelaar, winnaar 2011) en Tessa & Vera (swingende muziek, winnaars 2010)? Elk jaar worden we weer verrast door latent Zwolse talent, dat een groter podium verdient.  De winnaar ontvangt een prijs ter verdere ontwikkeling van het talent. Eén van de vorige winnaars maakte een studiereis naar Australië en kwam met een koffer met belevenissen en een schat aan ervaring terug.

De stichting Latent Talent is opgericht door Rotary Zwolle Noord, onderdeel van de wereldwijde serviceclub die onder andere als doel heeft zich in te zetten voor de lokale gemeenschap, dit in samenwerking met partijen in de regio. Met eigen bijdragen, subsidies, kaartverkoop en sponsoring vanuit het bedrijfsleven is een fonds gecreëerd om jonge talenten een zetje in de rug te geven bij de verdere ontwikkeling van hun talent.

Elke deelnemende school koppelt het evenement aan een schooleigen goed doel. Een deel van de opbrengsten uit de kaartverkoop  gaat naar de projecten die door de individuele scholen worden ondersteund. Voor meer informatie kunt u terecht op www.talentzwolle.nl. Hier kunt u ook uw kaarten bestellen. Reserveer snel, want het aantal kaarten is beperkt.  We zien u graag op 25 april, want  samen  met u maken we latent Zwols talent beter bekend.


Artikel delen:
Reactie 1

Reageer