CityRun Fun Zwolle

Zwolle – Op zondag 14 april wordt de derde CityRun Fun in Zwolle georganiseerd. Ruim 800 mensen, die zichzelf wel door de modder zien rennen, hebben zich tot nu toe aangemeld. Ook voor het publiek is er veel vermaak. Wie wil er nu niet hun familie en vrienden ploeterend, of juist op hilarische wijze, over de modderobstakels zien gaan.

Het parcours kent diverse afstanden, onder andere een 2,5 km, 5 km, 8 km en 16 km run. Er is een speciale Kidsrace van 1 of 2,5 km. Wat is er nou leuker dan lekker door de modder te kruipen en er ook nog een medaille voor te krijgen? Het unieke van de CityFun Run in Zwolle is dat de obstakels ook over de grachten van de stad gaan! Hou jij het droog?

De deelnemers kunnen zich inschrijven via www.mudrunfun.nl, individueel of in teamverband. Naast studenten en vriendengroepen doen ook veel bedrijven mee. Medewerkers van café Spatjes lopen op 14 april de Mudrunfun voor het goede doel: ze willen zo veel mogelijk geld ophalen voor Make-A-Wish, een stichting die wensen van ernstig zieke kinderen vervult.

Zelf zet de stichting Twinsallround zich ook in voor het goede doel. Bij de inschrijvingen zal er ook een speciale tent zijn om je oude sportkleren in te leveren voor het project ShirtStar. Dit project zet zich onder andere in voor kinderen die op straat zwerven of wees zijn over heel de wereld. Dit door o.a het uitdelen van sportshirts. Want een shirt heeft een herinnering en geeft een herinnering. Het geeft een kind even het gevoel een ster te zijn.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik wens de mensen heel erg veel succes. En hoop dat ze niet in het water vallen. De luchttemperatuur gaat omhoog, maar dat van het water zal nog erg laag zijn.


    Maak melding

Reageer