‘Zwols’ Elastic Double naar finale dancecontest

Zwolle – Het duo Elastic Double is vrijdagavond finalist geworden van het tv-programma Everybody dance now! Het duo kreeg een zogenaamde Wild Card van de jury voor de finales van het RTL 4 dansprogramma. 

elastic_double.jpg

Vrijdagavond vond de derde en laatste liveshow plaats. De jury Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman waren weer verrast door de meest bijzondere dans acts van Nederland, waaronder Elastic Double. Het ‘elastische duo’ was eerder succesvol bij het tv-programma Holland’s Got Talent. Eén van de twee artiesten is de uit Zwolle afkomstige Murat Prins. Sindskort woont Prins in Hasselt. Prins en zijn dansmaatje Wesley Melsen ontmoetten elkaar bij het tv-programma So Yo Think You Can Dance. Wie van de deelnemers maakt volgende week vrijdag zijn droom waar en sleept 25.000 euro in de wacht?

Artikel delen:
Reacties 5
  1. De jury Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman, kunnen die ook dansen of een instrument bespelen?

    Oh nee, dat zijn zogenaamde bekende Nederlanders die zelf niets kunnen en wel iemand mag beoordelen op zijn kunnen?

    Hoe dan ook, succes jongens!


    Maak melding

  2. Sorry hoor Bart, maar Jan die is een klassieke danser op topniveau, en Dan danst op top niveau hiphop, alleen Lieke snap ik ook niet. Dus Bart, als je niet weet waar je over praat, hou dan je mond dicht aub!


    Maak melding

Reageer