Mooie score Benefietdiner voor Hospice Zwolle

Zwolle – Vrijdag jl. vond het jaarlijkse Isala Benefietdiner plaats in Hotel Lumen te Zwolle. Opnieuw zetten Isala specialisten, arts-assistenten en co-assistenten zich in voor het goede doel. En met succes. Ruim 95 gasten zorgden gezamenlijk voor een opbrengst van maar liefst 23.854,61 euro. De opbrengst wordt geschonken aan Stichting Hospice Zwolle voor de aanleg van een binnentuin.

Henk Jan Meijer, burgemeester van de gemeente Zwolle overhandigde Erik Meulemans, de voorzitter van Stichting Hospice Zwolle de gehele opbrengst van 23.854,61 euro. De Hospice Zwolle biedt straks aan inwoners van Zwolle en omgeving een plek in de laatste fase van het leven.  ‘Wij zijn ontzettend blij met dit bedrag dat geheel ten goede komt aan de aanleg van een prachtige binnentuin voor onze patiënten. Nu de locatie eindelijk bekend is geworden zijn de voorbereidingen al volop aan de gang. De Hospice krijgt een mooie plek aan de Wipstrikkerallee in Zwolle’, reageert Lydia Taen, van Stichting Hospice Zwolle, enthousiast.

Fantastische avond
Opnieuw was het benefietdiner een zeer geslaagde avond. Ruim 20 Isala specialisten, 35 arts-assistenten, 30 coassistenten en enkele genodigden zorgden samen voor een fantastische avond. Dit jaar vierde het Benefietdiner haar eerste Lustrum.  De hoofdprijs van de loterij, een romantisch diner voor twee bij restaurant Mooi Rivier, is gewonnen door Dr. M.A. Alleman. Ook de veiling was spannend. Zo werd er maar liefst 1.000 euro geboden op “Me Tarzan” een prachtige zeefdruk van Herman Brood. ‘Op naar de zesde editie!’, aldus Tessa Schrijver voorzitter van Stichting Benefietdiner Isala.

Bankje van Zwolle voor Zwolle

Naast de organisatie van het benefietdiner tracht het bestuur nog meer aandacht te vragen voor de Stichting Hospice Zwolle. Samen met Isala is een Crowdfunding project gestart. Een online sponsorcampagne waarop iedereen 1 euro kan doneren aan een patiëntenbankje. De campagne staat nog online. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Ga dan naar www.4just1.com/project/322 en steun de Stichting Hospice Zwolle.

Artikel delen: