Handbaldames SV Zwolle kampioen

Zwolle – Zaterdag stond de laatste handbalwedstrijd van het seizoen van de dames van SV Zwolle op het programma. De dames van Zwolle kondeen het kampioenschap in de wacht slepen, maar dan moet eerst de winst binnen gesleept worden. De dames waren toch wel gespannen voor de wedstrijd… Ontzettend veel supporters waren meegereisd om de Zwolse meiden aan te moedigen! 18.55 uur werd het startsein gegeven, de dames van zwolle kregen de bal uit.

De eerste paar minuten gingen nog wel redelijk, Zwolle kwam op een voorsprong van 2 – 0 . Daarna ging het stukken minder, de spanning zat er toch wel behoorlijk in. De ballen werden op de paal of over gegooid en ze kregen ze er niet in. UGHV benutte dit goed en al gauw kwam Zwolle op een achterstand. Toch wist Zwolle nog mooie breaks te lopen, helaas zonder goede afronding. De verdediging kon ook compacter en dat zorgde er dan ook voor dat de dames de rust in gingen met een 9 – 7 achterstand.

 Na de rust herpakte Zwolle zich… De aanvallen werden goed uitgespeeld wat mooie doelpunten opleverden. De breakouts werden ook goed afgerond en de verdediging stond als een huis. 
Zwolle heeft in de tweede helft laten zien dat ze een team zijn dat voor elkaar blijft vechten. De spanning moest er gewoon uitgelopen worden en dat is gelukt.

 Dames 1 handbal Zwolle is kampioen met een overwinning van 20 – 15.
Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.