Het weer: lente in zicht!

Zwolle – Maandag neemt de (sluier)bewolking toe, maar blijft het nog droog. Er steekt een oostenwind op bij een temperatuur van ongeveer 9 graden in Zwolle. In de avond neemt de bewolking verder toe en gaat het in de late avond en nacht naar dinsdag vanuit het zuiden uit regenen.

07-04-2013_weerfoto_burgemeester_drijbersingel.jpg

Zicht op Burgemeester Drijbersingel

Dinsdag wordt sinds lange tijd weer eens een regenachtige dag. De wind draait overdag van oost naar zuid en vanuit het zuidwesten volgen perioden met regen. Ondanks het herfstachtige weerbeeld wordt het 8-11 graden. Ook woensdag wordt enige regen verwacht, maar er is dan wel tussendoor ruimte voor de zon. Er waait een stevige (zuid)westenwind en het wordt circa 10 graden. Donderdag en vrijdag zijn er ook grote regenkansen. Met 11-14 graden komt de middagtemperatuur nog wat hoger te liggen.

In het volgende weekend wordt het wat droger. De temperatuurverwachting is tamelijk onzeker. Het kan weer wat frisser worden met een oostenwind en in de nachten kans op vorst (aan de grond). Maar er is ook een reële kans op een zuidenwindje en middagtemperaturen rond 20 graden!

Artikel delen: