Dineren op de bodem van het Zwembad

Zwolle – Afgelopen zaterdag werd voor de 4e keer het event Culinair Draait Door georganiseerd. Op bijzondere plekken in Zwolle wordt er voor één dag een restaurant gebouwd door het Lifestyle-Cateringbedrijf Feest & Culinair. Dit keer was het op de bodem van het leeggelopen Hanzebad. 90 badgasten genoten van een exclusief 4-gangendiner, verrassende acts èn elkaars gezelschap.

tafelsetting.jpg

Culinair Draait Door is in maart 2012 bedacht door Hans Snippe, eigenaar van Feest & Culinair: "In een onevenwichtige periode moet je creatief  en gedurfd ondernemen en ook geloven in je eigen kracht"! Via Facebook kunnen de mensen zich inschrijven voor dit unieke pop-up restaurant, vol food & beleving. Je weet nooit waar en wanneer dit pop-up restaurant weer opduikt maar als je je inschrijft krijg je als eerste een uitnodiging in de mail. Eén dag voor het event krijgen de mensen die gereserveerd hebben een geheim nummer door. Dit nummer kan de volgende dag gebeld worden en dan horen ze het adres van de locatie. Voorgaande edities waren compleet uitverkocht terwijl de mensen geen idee hebben waar ze terecht komen, wat het menu is en met wie ze aan tafel zitten! Snippe is van plan om jaarlijks 5 edities van Culinair Draait Door te organiseren. De volgende editie zal zeker weer spraakmakend worden.


Artikel delen:

Reageer