Zwolse zaken vanavond in Onder de Loep

Zwolle – Onderstaand de onderwerpen van Onder de Loep op RTV Oost donderdagavond 16 april 2013. De eerste uitzending is om 17.09 uur en wordt herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

Op zondagavond 27 januari overvielen twee mannen de Mc Donalds aan de Floresstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een medewerkster van de Mc Drive haar kassalade afgeven. De beelden van deze overval werden al op 14 februari in Onder de Loep getoond. Dit leverde diverse interessante tips op. Diverse getuigen werden door het onderzoeksteam gehoord. In de uitzending van 16 april heeft de politie enkele nieuwe vragen aan de kijker. 

https://youtu.be/HWWeUuUKBfU

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Een 84-jarige inwoonster van Zwolle wordt bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Hogekampspassage. Een onbekende man en vrouw houden de vrouw al een tijdje in de gaten. Wanneer de vrouw iets uit een schap pakt, zien ze hun kans schoon en pakken haar portemonnee uit haar tas. Korte tijd later wordt met haar bankpas gepind in het centrum van Zwolle. Van het onbekende stel zijn duidelijke bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.
Artikel delen:

Reageer