MVO-prijs Regio Zwolle 2013

Zwolle – Werk je in de regio Zwolle? En ben je trots op de duurzame prestaties van je bedrijf? Geef je bedrijf dan op voor de MVO prijs Regio Zwolle 2013! Zo laat je zien wat je bedrijf doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En ben je een voorbeeld voor anderen.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt de exclusieve MVO Loont trofee en gratis publiciteit, onder andere in het magazine Duurzaam Doen! Regio Zwolle. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Zwolle noemen. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe je mee kunt doen. Je kunt je eigen bedrijf of een ander bedrijf opgeven tot en met 30 juni 2013.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO prijs Regio Zwolle beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen, zet vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje en stimuleert bedrijven tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Opgave

Grijp deze kans: geef je bedrijf (of een ander bedrijf) op voor de MVO prijs Regio Zwolle 2013. Het aanmeldformulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.mvoprijs.nl (kies voor Regio Zwolle). Let op: de inschrijfperiode sluit op 30 juni! De organisatie betrekt het publiek actief bij de prijs. Na de selectieronde door een deskundige jury kunnen alle inwoners uit de 17 gemeenten van de regio Zwolle, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen.

Achtergrondinformatie

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel willen dergelijk ondernemingen binnen de regio Zwolle stimuleren. Daarom hebben zij samen met gemeenten in de regio de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen. 

Artikel delen:

Reageer