Zwols autobedrijf failliet

Autobedrijf Van Doorn en Top met zeven vestigingen waaronder één in Zwolle, vraagt faillissement aan.

De vakbonden hebben na overleg met de bewindvoerder goede hoop dat de vestigingen zullen worden overgenomen en dat de werkgelegenheid behouden blijft. De overname van de filialen van het autobedrijf moet binnen enkele weken geregeld zijn, zo verwachten de bonden.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Eerst had je Jansen, toen werd het van Asselt en nu weer Van Doorn en Top. Wonderlijk hoe alle Fiat-dealers hier in enkele jaren failliet kunnen gaan.

  En nu terwijl vDeT nog maar 1,5 jaar hier zit en in die tijd eigenlijk alleen maar de wind mee heeft voor wat betreft aantrekkelijke modellen.


  ⚠️ Meld

 2. Snap hier ook niks van. In de tijd dat Jansen failliet ging hadden we er net een nieuwe Fiat Stilo gekocht. Knap balen want toen was het niet zeker of we de auto nog geleverd kregen. Gelukkig wel.
  Nu verbaast het me niks dat ze failliet zijn gegaan. Service kenden ze er niet, een simpel lampje verwisselen koste er dik 40 euro. Bij van Winsum in Kampen betaalde je alleen voor het lampje.(5 euro)
  Je denkt dan toch niet dat je dan nog bij Top en van Doorn terug komt of wel dan?


  ⚠️ Meld

 3. @ Wilma
  Zelfde ervaring heb ik met de Renault dealer Oving. Mijn auto deed het niet meer afgelopen winter. Ik vroeg of ze even wilden komen kijken, dat kon wel maar koste me â⤨¬110,- En dan was er nog niets gerepareerd. Vervolgens de garage gebeld in Zwartsluis waar de auto vandaan komt. Deze zijn naar Zwolle gereden met een service auto, de boel gerepareerd inclusief nieuwe accu en bougies. Alles koste met â⤨¬ 120,- terwijl je bij Oving (letterlijk 1,5 km van mijn huis) alleen voor kijken al â⤨¬ 110,- kwijt bent.
  Daar kom je dan toch nooit weer dacht ik? Ze verdienen denk ik genoeg aan de leasemaatschappijen v.w.b. onderhoud, de gewone particulier kan doodvallen (of diep in de buidel tasten)


  ⚠️ Meld

 4. In mijn kennissenkring (uit Zwolle) gaan zeer veel mensen naar merkdealers in de nabije omgeving (IJsselmuiden, Hasselt, Dalfsen, enz). In een kleinere zaak is men over het algemeen een stuk klantvriendelijker.


  ⚠️ Meld

 5. oving hattem doet het zelfde veel kleine auto zaakjes moeten zich toch onder schijden vaak kopje koffie en je kunt er ook nog op wachten probeer dat maar eens by oving in zwolle daar kyken ze je aan of je van mars komt moet je na gaan zyn ook nog eens broers van mekaar ik ry wel even naar hattem (mars)


  ⚠️ Meld

 6. Wij hebben nu trouwens een tweedehandse gekocht bij Vaartland in de Marslanden. Ook geweldige service. Alle kleine deukjes worden kosteloos uit de auto gehaald, ook al zaten ze erin toen we hem kochten. Kapje van de ruitenwisser weg. Ze bestellen een nieuwe en het kost je niks. Zulke goede service bij een occaision dealer had ik niet verwacht.


  ⚠️ Meld

 7. Nou Wilma dat is nog maar het begin bij Vaartland als je straks daar een keer een grote beurt laat doen pakken ze met de prijs dat geld wel weer terug .En dan ook vaak nog voor dingen die onnodig waren ,heb er al veel over gehoord.


  ⚠️ Meld

Reageer