Tweede toeristisch informatiepunt in museum

Zwolle – Vanaf heden fungeert naast Waanders Boekverkopers ook het Stedelijk Museum Zwolle als Toeristisch Informatiepunt. In de centrale entreehal is een aparte servicebalie ingericht waar bezoekers gratis informatiemateriaal kunnen ontvangen en antwoorden kunnen krijgen op hun vragen.

De collectie zal enkel uit gratis uitgaven bestaan. Verkrijgbaar zijn onder andere een centrumplattegrond, de Beleef Zwolle gids, IJsseldeltagids, de pocketversie van de Susie Shopgids, de jaargids van Overijsseltrips voor groepsarrangementen en de nieuwste edities van het UITmagazine en de UITwijzer. Voor specifieke verkoopproducten zoals fietsroutes, stadswandelingen alsmede het interactieve doe-boek Het Geheim van Graaf Sassendonk zal worden doorverwezen naar Waanders Boekverkopers, gevestigd op het Eiland 9 in Zwolle. De openingstijden van het Toeristisch Informatiepunt in het Stedelijk Museum Zwolle, gevestigd aan de Melkmarkt 41, zijn identiek aan de openingstijden van het museum. Van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur worden bezoekers van Zwolle met open armen ontvangen en voorzien van relevante informatie om het verblijf aan de stad zo optimaal mogelijk te maken. Toeristische informatie over Zwolle is eveneens verkrijgbaar via de welbekende website www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Tja, op zich was 1 echte VVV natuurlijk veel handiger geweest, maar die is wegbezuinigd…
    Denk wel dat dit een verstandige zet is, want Waanders is voor veel touristen lastig te vinden (komen vaak aan de andere kant het centrum binnen) en het museum biedt bovendien ook toegang op zondag.


    Maak melding

Reageer