Minister Opstelten bezoekt rechtbank Zwolle

Zwolle – Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie bracht donderdagmorgen een werkbezoek aan de rechtbank Overijssel. Aanleiding voor het bezoek was de splitsing van de rechtbank Oost-Nederland in de rechtbank Gelderland en de rechtbank Overijssel op 1 april 2013. 

11-04-2013_bezoek_minister_opstelten-rechtbank_03.jpg

De minister bezocht in Overijssel de zittingslocaties in Zwolle en Almelo. Tijdens het werkbezoek werd Opstelten vergezeld door Eerste Kamerlid mevrouw J. Beuving. Minister Opstelten en rechtbank-president T. Avedissian in Zwolle hielden een toespraak. Na het bezoek kreeg de president van rechtbank, de heer Takvor Avedissian, van minister Opstelten en Kamerlid Beuving een ‘hamer’, het symbool voor veel bestuurskracht. De minster was onder de indruk van de nieuwbouw in Zwolle.

 
11-04-2013_bezoek_minister_opstelten-rechtbank_02.jpg
 
11-04-2013_bezoek_minister_opstelten-rechtbank_01.jpg
 
11-04-2013_bezoek_minister_opstelten-rechtbank_04.jpg 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ben het met je eens Corner, hij heeft altijd de mond vol over strenger straffen, meer gezag etc. Ondertussen sluit hij hier in de regio de beste TBS- klinieken en gevangenissen>:( Waardoor ook nog eens gigantisch veel mensen hun baan verliezen in een regio waar de werkloos-heid al zo hoog is. Dat ze hem ooit minister hebben kunnen maken. Weg met die man.


    Maak melding

  2. Die bejaarde opstelten moet eruit een getalenteerdere iemand op zijn plaats die man heeft een dementerende leeftijd en weet niet meer wat hij zegt of doet


    Maak melding

Reageer