Man gewond bij verkeersongeval

Zwolle – Een 46-jarige man uit Zuidwolde is op zondag 14 april rond 06.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg A28 bij Zwolle.

politie.jpg

De toegesnelde politie zag de man op de rijbaan liggen, terwijl zijn zwaar beschadigde auto verder op stond. Het motorblok leg elders op de rijbaan. De politie sloot om die reden de weg even af. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en gezien de sterke alcohollucht werd hem een bloedproef afgenomen; de resultaten worden later bekend.
Artikel delen:
Reacties 14
 1. Hopen, dat er niemand anders gewond is. En als het geen alcohol betrof: voor hem ook hopen dat het meevalt. Als het wel alcohol was: eigen schuld dikke bult!


  Maak melding

 2. @plantje, het was een eenzijdig ongeval .Er staat ook nergens dat er mede passagiers waren. Wat zal dat een klap geweest zijn trouwens. De man lag op de weg. Sterkte voor de familie van deze persoon.


  Maak melding

 3. Een krat bier opdrinken en achter het stuur kruipen een ‘foutje’ noemen? Ik hoop niet voor je dat je kinderen hebt, en dat die in aanraking komen met dat ‘foutje’. Kinderen dood of in het ziekenhuis, ach, foutje, moet kunnen. Of dat je daar terugkomt van een avondje stappen met vrienden, netjes met Bob, en dat iemand een ‘foutje’ maakt en jou en je vrienden van de weg rijdt. Moet kunnen toch?

  Een lading drank drinken en dan auto rijden is NOOIT goed te praten.


  Maak melding

 4. Eens met Arthur. Oorzaak en gevolg moet je scheiden. Uiteraard kunnen betrokkenen er wel van leren voor een volgende keer. Een slachtoffer blijft een slachtoffer. Ik wens hem veel sterkte bij het herstel.


  Maak melding

 5. Nou, je kunt natuurlijk ook slachtoffer van je eigen stommiteit zijn 🙂
  Eerlijk is eerlijk: eerst afwachten of het inderdaad een rijdende zuipschuit betreft, dan pas zeggen dat het prettig is dat er niemand anders gewond (of erger) is geraakt.


  Maak melding

 6. Mwah, als iemand veel te veel drinkt en achter het stuur kruipt, betitel ik diegene nooit als slachtoffer. Dat doe je zelf.

  Ik vind het trouwens sowieso prettig dat er niemand anders gewond (of erger) is geraakt.


  Maak melding

 7. Hmmm… Ik bedoel uiteraard: slachtoffer van zijn eigen stommiteit om te zuipen en toch te rijden.

  Want daar gaat het natuurlijk al fout…niet bij een actie tijdens het bezopen rijden.


  Maak melding

 8. Snap ik Plantje. Maar ik zie zo’n iemand niet als slachtoffer, ook niet van zijn eigen stommiteit. Je gaat ook niet zeggen dat een verkrachter slachtoffer van zijn eigen stommiteit is.


  Maak melding

Reageer