FC Zwolle contracteert Boerrigter

Derk Boerrigter tekent een contract bij FC Zwolle voor een jaar met een optie voor nog een seizoen. Boerrigter kwam de afgelopen twee jaren uit voor de beloften van Ajax. 

Zijn jeugd doorliep Derk Boerrigter bij de opleiding van FC Twente, waarna hij op zijn achttiende werd aangetrokken door Ajax. Bij Ajax was hij onder andere ploeggenoot van Niklas Moisander en bij FC Twente flankeerde hij Marcel Kleizen. De 20-jarige linksbuiten kwam bij Ajax niet verder dan enkele reservebeurten, zonder dat het tot een debuut heeft geleid bij de Amsterdammers. Het afgelopen half jaar was hij verhuurd aan HFC Haarlem.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bedankt. Maar Feijenoord heeft toch ook goed ingekocht?
  Vorig seizoen was er geen geld om een fatsoenlijke speler binnen te halen en nu zijn de “sterren” niet aan te slepen. Zie ik over een tijdje een financieel tekort aankomen? ;D


  ⚠️ Meld

 2. Dit is (zoals ze het doen geloven) betaald uit vrijgekomen geld van de talentenpool plus dat er voor de salarissen ook flink wat geld vrij komt omdat ze van een selectie van 32 naar 23 spelers gaan.

  Ben benieuwd naar Boerrichter heb werkelijk nog nooit van die jongen gehoord.


  ⚠️ Meld

 3. >:( dat bedoel ik maar te zeggen
  feyenoord koopt 4**** (sterren) binnen 1 week
  zwolle is 2 weken bezig met boertje
  zelfs ajakes wil hem niet nou dan maar naar zwolle
  :'( :'( :'( :'(


  ⚠️ Meld

 4. Tja, dat zit hem allemaal in de centjes h??.
  De geldschieters richten zich alleen maar op de eredivisie. Heb je als Zwolle een goede speler dan ben je hem voor 99% kwijt aan een ere-divisie club.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.