Harmonieorkest De Bazuin eert jubilarissen

Zwolle – “Een avond vol verrassingen”, zo kan het voorjaarsconcert afgelopen 12 april van De Bazuin Zwolle worden omschreven. Vol trots presenteerde de Bazuin voor de circa honderd aanwezigen haar nieuwe dirigent: Silva Soepboer, die duidelijk hoorbaar het harmonieorkest al van nieuw elan heeft voorzien. Een fris programma werd voorgeschoteld met als thema: “Music with a bite”. Zo bracht de Bazuin enkele aansprekende stukken ten gehore zoals het spetterende “Three bites of the apple” en het indrukwekkende “The eighth Candle”. Het programma werd gepresenteerd door Jacqueline van der Leest, die daarnaast samen met dochter Ruth bewees over goede zangkwaliteiten te beschikken.
13-04-15_bazuin_jubilarissen.jpg
De Bazuin liet zien met haar afwisselende programma, jonge dirigent en jeugdige aanwas van leden springlevend te zijn. Dat daarnaast de huidige leden de vereniging vaak jarenlang trouw blijven en het hart van de vereniging vormen, blijkt uit het opmerkelijke feit dat tijdens het concert maar liefst vijf jubilarissen zijn gehuldigd. Henk van ’t Hul (12,5 jaar lid), Frances Biljard, Annelies Wassens (beiden 25 jaar lid), Harry Hultink (40 jaar lid) en Anton Kuiper (50 jaar lid) mochten allen een speldje in ontvangst nemen. Anton Kuiper en Harry Hultink zijn daarnaast, samen met Frans Biljard (58 jaar lid) benoemd tot ereleden van De Bazuin, als dank voor hun jarenlange inzet en grote verdiensten voor de vereniging. Al met al een bijzondere avond vol leuke verassingen en natuurlijk veel muziek. Een avond waar De Bazuin met grote tevredenheid op terug kan kijken.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wij zijn erg trots op onze dochter,dat ze het zolang heeft vol gehouden. Op haar vierde zat ze al op de grond om samen met mij trompet te blazen, Het is later sax geworden.
    Het was een super concert


    Maak melding

Reageer