Trias Jeugdhulp presenteert boekje

Zwolle – Wethouder Filip van As neemt woensdagmiddag 17 april om 17.00 uur op het Grote Kerkplein het eerste boekwerkje in ontvangst van ‘Portretten van Professionals met Passie’ 14 portretten van medewerkers van Trias Jeugdhulp. 

Variërend van de hulpverlener aan-huis, de gedragswetenschapper tot de collega die met sport doelen bereikt. Vanuit verschillende invalshoeken belichten zij de passie voor hun werk.    
dsc_0039_2_1.jpg

Het moment waarop de regie over de jeugdzorg bij gemeenten komt te liggen nadert met rasse schreden. De professional staat te trappelen van ongeduld om in het nieuwe stelsel, waarin meer ruimte voor hem/haar ontstaat, aan de slag te gaan. Professionals en ervaringsdeskundigen, waaronder pleegouders, vertellen in de compacte paperback iets over hun dagelijkse werk. Allemaal mensen met een warm hart, gezond verstand en bereid om de handen uit de mouwen te steken met daarbij het volle besef dat het belang van het kind voorop staat. Met het lezen van dit boekje wil Trias Jeugdhulp de krachtige en positieve kant van de jeugd- en opvoedhulp laten zien aan de burgers van Overijssel. 

Voorin het boekje een interview met Jeugd-wethouder Filip van As van de gemeente Zwolle. Als visie, beleid en uitvoering met elkaar in lijn komen te liggen neemt de kans op een succesvolle transitie en transformatie van de jeugdzorg zienderogen toe.
Artikel delen:

Reageer