Pabostudenten in Londen voor winst Rekendictee

Zwolle – Tijdens het 9e Bartjens Rekendictee was Wesley Rood de winnende student van pabohogeschool Edith Stein te Hengelo. Wesley nam in november 2012 blij de trip voor 4 personen naar Londen, aangeboden door wetenschap & techniek, in ontvangst. Zaterdag 16 maart j.l. stapten zelfs 5 studenten op het vliegtuig naar Londen om daar onder andere het Science museum te bezoeken.
foto_wesley_londen_mrt_2013.jpg

De gewonnen trip naar Londen ter waarde van 1000 euro werd erg goed besteed door Wesley en zijn vrienden. Het grote Science museum maakte veel indruk op de student. “Er is werkelijk van alles te zien, van oude treinen en auto’s tot een blik in de toekomst, waarbij we konden zien hoe we er over 30 jaar uit zullen zien”, aldus Wesley. Bij het Science museum is het niet gebleven ook het prachtige Historisch museum werd bezocht, de high lights van Londen werden bekeken en de studenten woonden in het regeringsgebouw een debat bij. Natuurlijk was er ook tijd voor een bezoek aan Arsenal en waanden de vrienden zich heel even in een Harry Potter film bij perron ¾. “Het mooiste van alles was wel de Tower Bridge, de indrukwekkende verlichte atmosfeer bij het water gaf een mooi moment van rust”, vertelt Wesley. 
Ook in 2013 gaat het Bartjens Rekendictee weer plaatsvinden en zullen er opnieuw mooie prijzen te winnen zijn. In 2013 beleeft Bartjens haar 2e lustrum, het 10 jarig bestaan. Dit jubileum wordt op vrijdag 22 november a.s. groots gevierd bij Hogeschool Windesheim. Het Bartjens Rekendictee brengt het rekenonderwijs positief onder de aandacht door aantrekkelijke spelelementen te combineren met lastige hersenkrakers. De presentatie van de finale is in handen van Marjolein Kool, de samenstelster van het rekendictee.  
Kijk voor meer informatie op www.bartjensrekendictee.nl
Artikel delen:

Reageer