Akoestival Lentestemmen in Doepark Nooterhof

Zwolle – Het is al een paar weken lente, de zon laat zich steeds vaker zien, de avonden worden al weer wat warmer en de natuur komt tot bloei. In Doepark Nooterhof vindt het Akoestival Lentestemmen plaats. Op 26 april 2013 ben je van 19.00 uur tot 23.00 uur van harte welkom om te luisteren en genieten van akoestische muziek, prachtige verhalen en sfeervolle gedichten. Dit alles in een huiselijke en intieme sfeer, met de artiesten op een podium van sloophout, verlicht door een schemerlamp, zittend op een bank uit de kringloopwinkel. Zes bekende en minder bekende singer-songwriters zingen in deze sfeervolle omgeving hun eigen liedjes en drie verhalenvertellers en dichters lezen voor uit eigen werk. En dit alles hopelijk onder een prachtige sterrenhemel.
 

De volgende artiesten zullen een optreden verzorgen tijdens Lentestemmen: Sue the Night, Amber Arcades, Recording Rochelle, Chayah, John Hill en Juliette. Verhalen en gedichten zullen worden verteld door Johan Reitsma, Henk Van Huisstede en Ronald Kamps.


Akoestival Lentestemmen wordt georganiseerd door studenten van Landstede die werkzaam zijn in de Nooterhof. In het kader van hun opleiding hebben zij de opdracht gekregen om een festival te organiseren dat past binnen de entourage van het doepark. De studenten hebben zelf het thema van het festival bedacht, in dit geval akoestische muziek gespeeld door singer-songwriters, ze hebben de artiesten geselecteerd en vastgelegd en de promotie rondom Lentestemmen verzorgd.  Daarvoor hebben ze contacten gelegd met Hedon en Buro Ruis, die ook zorgen voor publicitaire ondersteuning. Ook het draaiboek voor de avond zelf is door studenten opgesteld. Zij zijn hierbij begeleid door de medewerkers van Doepark Nooterhof. Al met al een bijzonder leerzame ervaring.
 
Kaartverkoop
Kaarten à € 8,50 zijn verkrijgbaar via de site van Hedon (www.hedon-zwolle.nl ), in het Theehuis van Doepark Nooterhof en op de avond zelf aan de kassa bij Doepark Nooterhof. 
Artikel delen:

Reageer