Mantelzorgbijeenkomst: “Steun van de omgeving”

Zwolle – De zorgketen na een beroerte – regio Zwolle en het Steunpunt vrijwilligerswerk en informele zorg Zwolle organiseren themabijeenkomsten die te maken hebben met de gevolgen van een beroerte (CVA).
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor partners, familieleden en/of mantelzorgers van mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad omdat een beroerte niet alleen impact heeft op het leven van degene die de beroerte heeft gehad, maar ook op het leven van de anderen in zijn / haar omgeving.


De volgende bijeenkomst is op woensdag 8 mei 2013 en heeft als thema: “Steun van de omgeving, hoe realiseer je dat?” 
De bijeenkomst wordt gehouden in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle. Aanvang 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) en de bijeenkomst zal tot ca. 21.30 uur duren. De toegang is gratis, inclusief thee of koffie.
Belangstellenden wordt verzocht zich uiterlijk maandag 6 mei aan te melden bij de Stroke Service regio Zwolle. Dat kan telefonisch via 038-424 3993. Of per e-mail: tssz@careketens.nl
 
N.B. bij minder dan 6 aanmeldingen zal de bijeenkomst niet doorgaan, mensen die zich aangemeld hebben, krijgen hierover bericht.
Artikel delen: