Fans Beyoncé strijden voor allerlaatste kaarten

Zwolle – Zondag 21 april strijden Beyoncé fans tegen elkaar voor de allerlaatste kaarten van het concert van de populaire popster op dezelfde dag. De gelukkigen winnen tevens een ‘Meet & Greet’ met Pepsi’s opening act Eva Simons.
 
De afgelopen weken hebben fans actiedoppen van Pepsi flessen verzameld om zo kans te maken op één van de twintig allerlaatste concertkaarten. Fans worden opgeroepen om zich om 13.00 uur te verzamelen op het Grote Kerkplein in Zwolle. Koppels met de meeste doppen battelen hier live voor een plek in de Pepsi tourbus onder leiding van Dennis Weening.

Binnen een uur waren de kaarten voor het optreden van Beyoncé in de Ziggo Dome uitverkocht. Pepsi is de trotse partner van de wereldtour. Naast een kaartje voor het concert van Beyoncé winnen de geluksvogels ook een ‘Meet & Greet’ met Pepsi’s opening act Eva Simons. Simons wordt gezien als één van de meest talentvolle artiesten van dit moment. Ze noteerde internationale hits met bekende artiesten zoals will.i.am en Afrojack en heeft wereldwijde optredens op haar naam staan. Eva Simons ziet dit moment zelf als een unieke kans die ze met beide handen aangrijpt. 
Artikel delen:

Reageer