Sport moet je vieren!

Zwolle – Het eerste kwartaal is net voorbij of voor Zwolle kan 2013 –sportief gezien– al niet meer stuk! Zowel de professionele als de recreatieve sporters doen het goed dit jaar. Dat blijkt wel uit de vele georganiseerde sportevenementen, prachtige sportopleidingen en reeds verzilverde kampioenschappen. Tijd om deze successen in Zwolle breed te vieren. En dat gaan we binnenkort meemaken!
sport_moet_je_vieren.jpg
Eerlijk is eerlijk: de grootste verdienste van ‘goud’ ligt natuurlijk bij de sporters zelf. Sport is hard werken. Maar zonder de grote schare fans en financiële bijdrage van fanatieke sponsors zouden deze Zwolse toppers nergens zijn. “Sport is een sociaal gebeuren”, leggen initiatiefnemers Diederik Meijntjes en Arjan Biel uit. “Sporters en fans hebben elkaar nodig, zorgen samen voor de omstandigheden om te kunnen winnen. Behaalde successen moet je daarom ook samen vieren.” En dat is dan ook precies het plan op woensdagavond 15 mei van 20:00-01:00 uur in het Landstede Sportcentrum.


Samen met onder andere Landstede, PEC Zwolle, Gemeente Zwolle, Zwolle Marketing, gewoon biel. en Hedon hebben Diederik en Arjan het initiatief ‘sport moet je vieren!’ in het leven geroepen. Een groot sportfestijn waar iedere Zwollenaar zijn sportieve helden kan ontmoeten. Helden, meervoud, want er is bewust gekozen meerdere sporten tegelijk in de spotlights te zetten. “Onder andere goed debuterende eredivisieclub PEC Zwolle, landskampioen Landstede Volleybal, het voor de beker spelende Landstede Basketbal, wereldkampioen 1.000m schaatsen Michel Mulder, onze wielrensters … Ze laten allemaal zien dat Zwolle er op elk niveau toe doet als sportstad.” Een groot deel van deze sporters is deze avond dan ook aanwezig. Om hun succes te delen, maar ook om de fans en sponsors te bedanken.
Optredens van Handsome Poets (bekend van o.a. ‘Sky On Fire’) en de Fakkelteitgroep met o.a. Typhoon en Sticks staan garant voor het feit dat het dak eraf gaat!
Letterlijk met uw neus bovenop de sport zitten? Dat kan! Binnenkort start de kaartverkoop; bedrijven kunnen zich nu al aanmelden voor de slechts 20 beschikbare bedrijfsarrangementen. U krijgt als VIP-gast 20 toegangskaarten voor bijvoorbeeld uw medewerkers of zakelijke contacten (incl. 100 consumptiemuntjes). In het Landstede Sportcentrum ontmoet u alle sporters en kunt u netwerken met andere VIP gasten. Daarnaast wordt uw bedrijfslogo gedurende de avond getoond in de zaal. Het beperkt beschikbare arrangement is hier te bestellen en kost € 1.000,-. Kortom: een avond die u als sportieve ondernemer niet mag missen! Tot ziens op 15 mei! Zaal open om 20:00 uur! Sport moet je vieren! is op Twitter te volgen via @SportVieren038
Artikel delen:
Reacties 5
 1. Kijk, dit is al heel wat socialer da? de pinguin show van het sportgala. Zo kan het dus ook!! Laagdrempelig voor alle Zwollenaren. Het zal voor de burgers toch wel gratis zijn?


  ⚠️ Meld

 2. Het feest gaat niet door!!

  Een gepland feest in het Landstede Sportcentrum om de sportieve successen van PEC Zwolle, Landstede Volleybal én Basketbal, schaatsheld Michel Mulder en de wielrensters te vieren, is wegens gebrek aan sponsors afgelast.

  Het had een sportief feestje moeten worden; het sportfestijn ‘ Sport moet je vieren!’ dat op 15 mei plaats had moeten vinden in het Landstede Sportcentrum en waar Zwollenaren hun sportieve helden konden ontmoeten en zodat die helden hun fans konden bedanken.

  Het behoud van de eredivisie voor PEC Zwolle, Landstede Volleybal dat landskampioen werd, Landstede Basketbal dat strijdt voor de beker, wereldkampioen schaatsen Michel Mulder en goed presterende wielrensters; allemaal reden om een feetsje te houden, vonden initiatiefnemers Diederik Meijntjes en Arjan Biel: “Tijd om deze successen in Zwolle breed te vieren.”

  Maar de animo onder Zwolse bedrijven die het evenement hadden moeten meefinancieren, bleek nihil. En dus sterft het initiatief een voortijdige dood. “Ondanks veel bellen en lobby-en krijgen we het niet voor elkaar om het evenement gestalte te geven”, aldus een teleurgestelde Arjan Biel.

  Stentor


  ⚠️ Meld

 3. Triest dat de gemeente dit niet organiseert op bv de Grote Markt, als er wat te vieren valt staan ze vooraan om te drinken en te eten. Maar dit evenement organiseren, ho maar.


  ⚠️ Meld

 4. ’t Is volgens mij ook niet de bedoeling dat de Gemeente evenementen gaat organiseren. Dat kan de private sector prima zelf… of niet, zoals hier.


  ⚠️ Meld

Reageer