Nieuw logo en clubtenue 30-jarige BC Hanze ’83

Zwolle – Badmintonclub BC Hanze ’83 bestaat op 11 april 30 jaar. Op vrijdag 26 april viert de badmintonclub uit Zwolle-Zuid haar jubileumfeest. Dan worden het nieuwe logo en de nieuwe clubkleding voor de jeugd en de competitiespelende recreanten officieel gepresenteerd.
 
BC Hanze ’83 is ontstaan uit de personeelsvereniging van voormalig bouwstoffenhandel Kamphuis van der Braak, het latere Gamma. Bij de oprichting op 11 april 1983 kreeg de club de naam “Badmintonclub Space Shuttles”. Toentertijd speelde de vereniging in het Tenniscentrum Holtenbroek. Op 11 december 1984 werd de naam bij notariskantoor Minke statutair gewijzigd in Badmintonclub Hanze ’83. Vanaf dat moment is de club ook lid van de Nederlandse Badminton Bond (tegenwoordig Badminton Nederland). In 1986 verhuisde BC Hanze `83 naar de CALO-sporthal van de Hogeschool Windesheim in Zwolle-Zuid. 

Op 30-jarige leeftijd is de badmintonclub toe aan een nieuw logo en dus ook aan nieuwe clubkleding. Het nieuwe logo blijft tot vrijdag de 26e een verrassing.
 
Op hun vaste avond op vrijdag hebben de jeugdleden de 26e van 18.00 tot 19.00 uur eerst hun training(swedstrijden). Belangstellenden zijn hier van harte welkom. Daarna is in de kantine van de CALO-sporthal voor leden en genodigden de officiële presentatie van het nieuwe logo en de nieuwe kleding. Vervolgens is er feest.
BC Hanze ’83 is een gemengde club voor jong en oud en heeft ruim bijna 80 leden. Daarvan zijn 41 jeugdlid (tot 18 jaar). De jeugd traint en speelt op de vrijdagavond. De jongste leden trainen/spelen van 18.00 tot 19.00 uur. De oudere jeugd gaat tot 20.00 uur door. De senioren spelen op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Een deel van de jeugd en senioren speelt ook (mini)competitiewedstrijden.
 
Belangstellenden kunnen driemaal vrijblijvend kennis maken met badmintonnen bij BC Hanze ’83. Leenrackets zijn aanwezig, alleen sportschoenen en -kleding meenemen is voldoende. Ouderen kunnen kennismaken op de woensdagavond. Junioren kunnen terecht op de vrijdagavond.
Artikel delen:

Reageer