Golfen voor het goede doel

Zwolle – Voor de 8e keer op rij werd dit jaar het Benefiet Golftoernooi gehouden bij Golfclub Zwolle. Het Benefiet Golftoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wordt georganiseerd door Het Ronald McDonald Huis Zwolle. Bedrijven uit de regio konden zich inschrijven om op een sportieve manier het goede doel te steunen. In totaal leverde het toernooi ruim 17.085 euro op en was de eerste prijs voor Beaphar Nederland BV uit Raalte. De organisatie kijkt terug op een bijzonder geslaagd evenement.

golfkopie.jpg 

Lianne Booijnk, Manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle over het golftoernooi: “In economisch iets mindere tijden is het altijd weer spannend om zo’n groot evenement op poten te zetten voor het bedrijfsleven. Maar met elkaar is het weer gelukt en kijken wij samen terug op een geweldig sportieve en gezellige dag met een hele mooie opbrengst voor het huis”.


De organisatie benadrukt dat hun dank vooral uitgaat naar iedereen die belangeloos heeft geholpen om er voor de achtste keer op rij een succes van te maken. “Deze hulp hebben wij als goed doel hard nodig en geeft ons bijzonder veel energie. Op naar het negende golftoernooi”, aldus een enthousiaste Booijnk.

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie en is afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Het jaarlijkse Benefiet Golftoernooi is dan ook een belangrijke bron van inkomsten om de continuïteit te borgen voor Het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer