Asfalteringswerkzaamheden in Zwolle

Zwolle – In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 april en in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 april vinden op diverse plekken in Zwolle asfalterings-werkzaamheden plaats. Op deze locaties is het asfalt, mede door de winterse omstandigheden, aan vervanging toe. Daarom wordt er een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Er gelden omleidingsroutes, die ook op borden langs de weg staan aangegeven. 
Op de rotonde Milligerlaan / Mastenbroekerallee wordt gewerkt in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 april tussen 19.00 en 6.00 uur. Gedurende deze periode wordt de rotonde afgesloten voor doorgaand verkeer. De naastgelegen woningen blijven bereikbaar via de Mastenbroekerallee. Het winkelcentrum is bereikbaar via de Belvédèrelaan en Oude Wetering.

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor doorgaand verkeer via Mastenbroekerallee – Middelweg – Zwartewaterallee – Blaloweg – Hasselterweg – Stadshagenallee – Milligerlaan en omgekeerd. 
Ook stadsbus lijn 1 rijdt een aangepaste route. De haltes Fioringras, Karveelschipperstraat, Goudsmitstraat, Klokkengieterlaan en Veldbeemgras komen te vervallen. In- en uitstappen kan op de hoek van de Mannagras, bij de slagboom.
Rotonde Nieuwleusenerdijk / Ravensburgstraat / Steinfurtstraat
Op de rotonde Nieuwleusenerdijk / Ravensburgstraat / Steinfurtstraat wordt gewerkt in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 april tussen 19.00 en 6.00 uur. Gedurende deze periode is de rotonde afgesloten voor verkeer. 
Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via Nieuwleusenerdijk –Hermelenweg – Nieuwendijk – Westeinde en omgekeerd. 
Oude Meppelerweg
Op de Oude Meppelerweg wordt gewerkt in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 april tussen 19.00 en 6.00 uur. Het gaat om het gedeelte tussen café/restaurant de Vrolijkheid en de kruising met het Rechterland. Gedurende deze periode is dit deel van de weg afgesloten voor verkeer. Café/restaurant De Vrolijkheid en het pompstation blijven bereikbaar. Ook de kruising met Rechterland blijft toegankelijk. 
Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via Ceintuurbaan – Boerendanserdijk – Rechterland en omgekeerd. Ook de bussen maken gebruik van deze omleidingsroute.
Artikel delen: