Kom ook optreden in de Spiegel op 2 juni!

Zwolle – Op zondag 2 juni a.s. gooit Odeon De Spiegel theaters in samenwerking met Kunst & Zo van 13.00 tot 17.00 uur de deuren van theater De Spiegel open voor alle amateurs als afsluiter van de Week van de Amateurkunst en Zwolle Unlimited. Dit is dé kans om jouw/jullie act in dit mooie theater van Zwolle te tonen!
wakkopie.jpg
Theater De Spiegel wil zoveel mogelijk diversiteit aan amateurs op zoveel mogelijk plekken in het theater neer zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een serenade vanuit de Muppetloge, een korte intieme voorstelling op de omloop van het derde balkon, een spannende vertelling in de kelder, een koor op het buitenbalkon of iets in één van de foyers of op het podium in de Grote zaal.

 
Koren, theatergroepen, singer/songwriters, duo’s, trio’s, kleine orkesten, verhalenvertellers en ga zo maar door: alle amateurkunstenaars in Zwolle zijn van harte welkom zich deze middag te laten horen en zien. Lijkt het je wat om in deze geweldige locatie op te treden? Zoek je nog een plek voor jouw act? 

Grijp dan je kans en meld je aan. Houd er alleen wel rekening mee dat voor inzet van extra technische middelen (bijvoorbeeld in geval van een versterkt optreden) betaald moet worden. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met Karen White via k.white@odeondespiegel.nl of het telefoonnummer (038) 427 73 78)
 
Aanmelden kan hier
 
Op basis van de verschillende aanmeldingen wordt het programma door Karen White van Odeon De Spiegel theaters samengesteld.
Na aanmelding, ontvang je uiterlijk 17 mei een e-mailbericht, waarin staat vermeld wanneer en waar jullie optreden in theater De Spiegel gaat plaatsvinden. 

Odeon De Spiegel theaters en Kunst & Zo kijken er naar uit samen met de amateurkunstenaars in Zwolle een bruisende middag in theater De Spiegel neer te zetten!
Artikel delen:

Reageer