Zwolle werkt aan bereikbaarheid binnenstad

Zwolle – Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze binnenstad nu en in de toekomst een bereikbare, en daardoor ook gastvrije, binnenstad is? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de publieksbijeenkomst over de verschillende bereikbaarheidsprojecten aan de westkant van de binnenstad. 
Tijdens twee eerder gehouden bijeenkomsten vorig jaar over de bereikbaarheid van de binnenstad hebben we de plannen voor de herinrichting van de Katerdijk en Pannekoekendijk gepresenteerd. Bezoekers van de bijeenkomst hebben toen op deze plannen kunnen reageren. De reacties zijn meegenomen in het ontwerpproces.

De werkzaamheden aan de Katerdijk zijn inmiddels al in volle gang. Andere plannen zijn nog in voorbereiding. René de Heer, wethouder verkeer, verzorgt de aftrap van de bijeenkomst met een presentatie van de plannen. Aansluitend is er  een informatiemarkt waar, veelal op zeer visuele wijze, de laatste stand van zaken wordt getoond van de verschillende bereikbaarheidsprojecten: de HOV doorstroomassen, Beter Benutten, Burgemeester Roelenweg, Katerdijk, Verkeersmanagement en Minder Hinder Widget. Inhoudelijk deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden
Geïnteresseerden en belanghebbenden worden van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en zich nader te laten informeren en met ons mee te blijven denken en te praten over ideeën en oplossingen voor de bereikbaarheid van de binnenstad en de doorstroming op de binnenring. 
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 april 2013 van 19.30 tot 21.30 uur in het Stadhuis (Grote Kerkplein 15).
Voor meer informatie over de bereikbaarheidsprojecten klik hier  
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer