Buurtsportdag op Sportpark Marslanden

Zwolle – WijZ en SportService Zwolle organiseren op vrijdag 26 april gezamenlijk een Buurtsportdag op Sportpark Marslanden. Deze Buurtsportdag is bedoeld voor buurtbewoners, om kennis te maken met de sportverenigingen en hun activiteiten. Vanaf 09.30 uur zijn er volop activiteiten voor jong en oud.

Bewoners uit Pierik, Assendorp en Wipstrik worden door de samenwerkende sportverenigingen van Sportpark Marslanden uitgenodigd voor de Buurtsportdag op 26 april. De sportverenigingen laten dan zien wat ze te bieden hebben in de vorm van presentaties en vooral activiteiten. De bezoekers kunnen volop kijken en meedoen. Door SportService Zwolle zijn de kinderen uit de buurt, via de brede scholen, uitgenodigd. Zij nemen deel aan de diverse sporten die door de verenigingen worden georganiseerd. Maar niet alleen kinderen zijn deze dag welkom, er is ook een gevarieerd sport- en beweegaanbod voor 45+-ers. WijZ en SportService Zwolle hebben de handen ineengeslagen, om hen te wijzen op de mogelijkheden van de sportverenigingen. Dat 45-plussers goed terecht kunnen bij de verenigingen, blijkt uit het gevarieerde aanbod tijdens de Buurtsportdag. Zij kunnen kennismaken met jeu de boules, handboogschieten, voetbal, handbal, weerbaarheidstraining, koersbal, fietsen en wandelen.

Van 9.30 tot 15.15 uur is er een gevarieerd programma; minimaal ieder halfuur start er een nieuw onderdeel. Het complete programma voor 45-plussers staat op www.wijz.nu, maar is op de Buurtsportdag zelf ook op papier beschikbaar. De Buurtsportdag op Sportpark Marslanden vindt plaats op 26 april van 9.30 tot 15.15 uur. Deelname is gratis.

Artikel delen: