Geslaagd lustrumfeest voor Hanzeladies!

Zwolle – Afgelopen zaterdag vierden de dames van RC Zwolle hun 10-jarig bestaan. De Hanzeladies speelden een spannend toernooi op eigen veld en de zonnige dag werd feestelijk afgesloten met een grote barbecue en feest.

pass_simone.jpg 

Het beloofde een mooie dag te worden toen alle dames van rugbyclub Zwolle zich verzamelden bij het clubhuis. De zon scheen en de muziek schalde inmiddels al over het rugbyveld. De Hanzeladies verwelkomende ook andere damesteams uit de buurt: onder andere ‘Greate Trien’ uit Leeuworden en ‘Obelix’ uit Nijmegen. 

refs_en_tegenstanders.jpg

De dag begon voor de dames met een 10’s toernooi dat vooral spannend werd tussen de thuisploeg en de Nijmeegse dames. Helaas hebben de Hanzeladies het toernooi niet op eigen veld kunnen winnen, maar dat maakte de sfeer er niet minder om! Rondom het clubhuis was genoeg te doen: zo kon je bijvoorbeeld een nieuwe rugbyoutfit scoren, een Hanzeladies-magneet kopen of zelfs je vermoeide lichaam laten masseren door professionele sportmasseurs. Al met al was het een geslaagde en super georganiseerde dag en hebben de dames van hun voorzitter Eddy Dekker nog een mooi aandenken gekregen voor in het clubhuis. Deze dag was zeker niet mogelijk geweest zonder de fantastische inzet van de vrijwilligers van/voor de rugbyclub. Op naar de volgende 10 jaar voor de dames van RC Zwolle!

Artikel delen:

Reageer