Eerste cohort Deltion Artiest geslaagd

De eerste elf studenten van de opleiding Artiest van het Deltion College zijn geslaagd. De studenten zijn afgestudeerd op muziek, drama of musical. Maandag 2 juli ontvangen zij hun diploma.

Het cluster Kunst, Media & Design is in 2004 gestart met de opleiding Artiest. De driejarige opleiding leidt studenten op voor muzikant, musicalartiest of drama-artiest. De jonge artiesten stromen door naar HBO-vervolgopleidingen, onder andere naar de musicalopleiding in Tilburg of de docentenopleiding drama. Het werkveld voor de MBO-artiesten is breed. Ze komen bijvoorbeeld terecht in de recreatiebranche, de kunst en cultuur branche of in de commerciële branche voor trainingen en/of media.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Ze komen dus niet terecht in de recratiebranche, de kunst en cultuur branche of in de commerciele branche. Maar ze komen terecht in een HBO studie. En niet vermeld wordt welke studie dat wordt.
  Waarschijnlijk weer heel iets anders. De ex vmbo-tl ers hadden beter de route VMBO-TL HAVO HBO kunnen volgen?  ⚠️ Meld

 2. @wim:
  Volgens mij heb je de laatste alinea over het hoofd gezien…
  Ik vind het heel goed dat er in Zwolle een opleiding is hiervoor, want anders zou er hier in de buurt geen enkele opleiding zijn voor deze studenten.


  ⚠️ Meld

Reageer