Vrijdag 26 april cruciaal duel voor dames PEC

Zwolle – Vrijdagavond wordt een top wedstrijd in ons IJsseldelta stadion. De winnaar van het duel PEC Zwolle – Telstar wordt in principe de kampioen van de BeNe League B. Telstar heeft tot nu toe bijna een vlekkeloze competitie gespeeld. Alleen het duel tegen Heerenveen werd onverwacht verloren. Onze meiden hebben sinds het uitduel bij Telstar geen punten meer verspeeld. De ploeg speelt aantrekkelijk en gedisciplineerd voetbal. Het wordt een spannende wedstrijd. 

poster_pec_zwolle_vrouwen_-telstarkopie.jpg 

Nu er 2/3 van de competitie gespeeld is kan geconstateerd worden dat de Nederlandse ploegen toch sterker zijn dan de Belgische. In de A league is alleen Standard Luik een betere ploeg. Wellicht is het toch beter om volgend jaar te starten met één BeNE League. Ploegen zoals Telstar en PEC Zwolle komen dan beter tot hun recht.


De eerstvolgende competitiewedstrijd is zaterdag 4 mei a.s.. Dan wordt er uit gespeeld bij Zulte Waregem. Op vrijdag 10 mei ontvangen wij St Truiden; aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur. De laatste thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 18 mei om 15.00 uur. De tegenstander is dan Club Brugge.

Artikel delen:

Reageer