Aanhanger met speedboot gestolen

Zwolle – Vrijdag 19 april is aan de Kranenburgweg in Zwolle een aanhanger met speedboot gestolen. De eigenaar had zijn auto met aanhanger en speedboot geparkeerd onder het viaduct van de A28, nabij de Vecht. Toen de eigenaar rond 20.00 uur, na ongeveer een uur, terug kwam bij zijn auto bleek de aanhanger met speedboot te zijn weggenomen. Bij de diefstal heeft men het slot van de aanhanger doorgeslepen, dit geluid kan voorbijgangers zijn opgevallen.
130423-zwolle-gestolen-boot.jpg
Het gaat om een lichtkleurige speedboot met een blauwe streep over de zijkant. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze diefstal en vraagt hen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Zowel de speedboot als de aanhanger staan inmiddels als gestolen geregistreerd.
Artikel delen:
Reacties 8
 1. die vind je niet gauw weer die zit wel ergens in een schuur en wordt dan weer anders geverft.Ben ook mijn boot in het verleden kwijt geraakt niks van weer gekomen al 25jaar weg.alleen ze kunnen hem niet makkelijk registreren als de eigenaar een registratiebewijs heeft


  Maak melding

 2. Je weet dat een boot erg veel waard is, en het loskoppelen van zo’n trailer een makkie is, als je dan ook nog is je auto + boot onbeheerd onder een viaduct pal onder de snelweg achterlaat is het natuurlijk ook wel vragen om problemen..

  Stelen keur ik ten strengste af, maar zo je boot achterlaten ook al is het voor een uur is redelijk naief. Zwolle is geen dorpje meer ergens in Drenthe.


  Maak melding

 3. niks naief. als je goed leest zie je dat er een slot op de aanhanger zat en dat die doorgeslepen is….wat moet je dan doen? de hele dag bij je boot gaan zitten?


  Maak melding

 4. niks naief. als je goed leest zie je dat er een slot op de aanhanger zat en dat die doorgeslepen

  of hij is gewoon achter op een andere wagen gezet

  en waarom onder viaduct  Maak melding

 5. nogmaals: het slot van de aanhanger is doorgeslepen…….
  op een aanhanger/caravan kun je een slot zetten zodat die niet zonder meer achter een auto te koppelen is….
  en als ik het goed heb is er bij die plek een laad/losplek voor boten.
  Ik neem aan dat de hele aanhanger weg is genomen, en dat staat er ook, dat gaat niet zomaar als er een slot op de dissel zit. Sjonge, lezen is niet zo moeilijk hoor.


  Maak melding

Reageer