‘Zwolle in beeld, beeld van een stad’

Zwolle – Het Stedelijk Museum Zwolle organiseert een fotowedstrijd bij de tentoonstelling Stad in beeld, beeld van een stad. Van 1 mei t/m 31 augustus 2013 kunnen amateurs en professionals foto’s met het thema ‘Zwolle in beeld, beeld van een stad’ inzenden. Per deelnemer mogen maximaal 10 foto’s worden ingezonden.

Tijdens de looptijd van de fotowedstrijd worden er foto’s doorgezet op Facebook en Twitter. De ingezonden foto’s draaien ’s avonds op de gevelprojectie van het museum, afgewisseld met films van Geert Mul.


Na 31 augustus zal de jury bestaande uit kunstenaar Jan Koster, fotograaf Hans Keuzekamp en museumdirecteur Adriaan de Regt een winnaar bekend maken. Met deze fotowedstrijd zijn mooie prijzen te winnen:
1e prijs een waardebon van € 250,00 van Hans Keuzekamp en een museumjaarkaart
2e prijs een waardebon van € 100,00 van Hans Keuzekamp
3e prijs een vergroting van een foto naar 50 x 70 cm.

Daarnaast zijn er nog 5 aanmoedigingsprijzen. Dit zijn vergrotingen van een foto naar 30 x 45 cm. De vergrotingen van de foto’s worden door Hans Keuzekamp uitgevoerd. Alle prijswinnende foto’s worden samen met werk van Jan Koster en Gerco de Ruijter getoond in een reizende tentoonstelling, waarbij de winnende foto een prominente plaats krijgt. Deze tentoonstelling reist langs diverse locaties in Zwolle, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek en zorgcentra. De deelnamevoorwaarden van de fotowedstrijd en meer informatie over de manier van inzenden van de foto’s zijn te vinden op www.stedelijkmuseumzwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Er is maar één foto die álles zegt over onze prachtige stad en derhalve op voorhand al tot de winnende uitgeroepen kan worden:

Reacties zijn gesloten.