Kunst na Arbeid een b(l)oeiende vereniging

Zwolle – De intocht van Sinterklaas, een carnavalsoptocht of viering van Koninginnedag zonder begeleiding van een muziekkorps, stel je dat eens voor. Een saaie boel zou het worden. Muziek horen is leuk, muziek maken is nog leuker! Natuurlijk doen we meer dan het begeleiden van optochten We verzorgen bijvoorbeeld concerten voor ouderen en of gehandicapten, we organiseren jaarlijks een straatfeest en we geven ieder jaar een concert.
 
Hou jij ook van muziek? We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken voor onze drumband of voor het korps. Kom eens vrijblijvend kijken bij de repetitie van het korps op maandagavond in Wijkcentrum SIO, of op woensdagavond bij de drumband in de Bron. Bellen of mailen kan ook, kijk voor contactgegevens op www.kna-zwolle.nl. De instandhouding van een vereniging kost veel geld. We organiseren veel acties om de kosten te dekken en gelukkig is er een grote groep mensen die ons steunt met een jaarlijkse bijdrage. Toch blijft het moeilijk om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Wil je meehelpen onze vereniging in stand te houden? Ga dan naar www.kna-zwolle.nl, klik op ACTIES en meld je aan als donateur.

 
Perkplantenmarkt
Op zaterdag 11 mei a.s. organiseren wij weer onze jaarlijkse perkplantenmarkt. Deze gezellige markt wordt gehouden in het winkelcentrum Capellenstraat. Tussen 8.00 uur en 16.00 uur kun je terecht voor een uitgebreid assortiment perkplanten tegen scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit o.a. begonia, lobelia, petunia, vlijtig liesje, afrikaantjes, geraniums, margrietjes en nog veel meer soorten. Ook verkoopt Kunst na Arbeid verschillende soorten vaste planten, waarvan je vele jaren plezier kunt beleven.
 
Zondag na de perkplantenmarkt is het Moederdag. Dus verras moeders met een bloemenzee in de tuin of in de bloempotten. Mocht het regenen, geen probleem want we zijn overdekt. Met al de fleurigheid steun je de fanfare. Van de opbrengst wordt bijvoorbeeld weer een uniform of instrument aangeschaft.
Tijdens deze markt zal Kunst na Arbeid ook muzikaal van zich laten horen. Ook is er informatie aanwezig, voor de mensen die meer willen weten over Kunst na Arbeid.
Artikel delen:

Reageer