Het allerlaatste feest in de Proosdij

Zwolle – Sinds de landelijke doorbraak in 1999 staat het dj-duo ‘Wipneus en Pim’ al bijna 15 jaar garant voor euforische feestvreugde, met hun hilarische ‘feel-good’-act hebben ‘Wipneus & Pim’ een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de ínteractie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities, leuke ‘give-aways’ , playback-battles en een keur aan geweldige prijzen.

 

De tijdsgeest lijkt op het vrolijke dj-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics waarbij een positieve energie-boost en een hoge meezingfactor van groot belang zijn. De variatie en het tempo van de Wipneus en Pim dj-shows, in combinatie met de doorlopende interactie, zorgt ervoor dat de Wipneus en Pim-shows nog altijd zeer succesvol zijn, van de Nijmeegse Vierdaagse tot Concert at Sea, Lowlands, Parkpop en van bedrijfsfeesten tot feesttenten, en alles wat daar tussen zit.

 

De Zwolse allround DJ Hans Stroeve is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen met een fijnzinnig neusje voor trends, maar nooit de klassiekers vergetend. Hij kruiste de draaidegens met o.a. Gerard Ekdom, Ben Liebrand, Jeroen van Inkel, Ferry Maat, Corné Klijn, Gare du Nord e.v.a. Hans presenteerde het Bevrijdingsfestival in Zwolle, is de resident DJ van de Librije en al 5 jaar de gastheer/ DJ van o.a. de Zaterdagnachtkoortsen in poppodium Hedon.

zaterdag 18 mei is de Proosdij the place to be! Zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur. Kaarten voorverkoop € 12,50 / aan de deur € 15,00 of via www.wipneusenpim.nl

Artikel delen: