Deltion Theatercafé bij Oostergo

Zwolle – Donderdagavond 25 april zal voor de derde maal het DELTION THEATER CAFE plaatsvinden. Het Deltion Theater Café, gesitueerd in Locatie Oostergo, is een broedplaats voor jonge theatermakers. Een open avond om korte acts en pareltjes in de maak uit te proberen voor een klein publiek. Deze keer zullen drie studenten die vorig jaar afgestudeerd zijn van de opleiding Drama het podium gaan bestormen.

Zij omschrijven hun act als volgt: Als een jong, dynamisch en gedreven theatertrio gevraagd wordt om wat leuks te doen tijdens het Deltion Theatercafé denken ze dat varkentje wel even te wassen. Al snel blijkt dat ze zichzelf weer eens hebben overschat en proberen ze te redden wat er te redden valt. Martijn Diepenhorst, Jelle Mensink en Daniël van Duijvenbooden zijn drie oudstudenten van de opleiding Artiest (Drama) op het Deltion College en bespelen het publiek met improvisatie en sketches Daarnaast zal het muzikale Duo Ton en Barry (studenten van de opleiding Muziek) een optreden verzorgen.


Locatie Oostergo bevindt zich in het centrum van Zwolle. Een historisch pakhuisje met rode luiken dat een schitterend uitzicht biedt op de stadsgracht en de oude stadsmuur. Binnen is de sfeer gezellig en huiselijk, een plek waar je je meteen thuis voelt. Op de eerste verdieping bevindt zich een klein theatertje. Het Deltion Theater Café Pletterstraat 1 te Zwolle opent op donderdagavond 25 april vanaf 19.00 uur de deuren. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Artikel delen:

Reageer