Jonge vrouw steelt spelcomputer

Deze jonge vrouw steelt op zaterdag 23 maart een Wii spelcomputer en spelletjes bij de Mediamarkt in Zwolle. Op camerabeelden is te zien dat ze de winkel binnenkomt in gezelschap van twee andere vrouwen, een kindje en een peuter in haar buggy.

In de winkel splitsen de vrouwen zich op en gaat de de jonge vrouw met de buggy naar de afdeling spelcomputers. Daar stopt ze de spelcomputer in de buggy en wandelt ze door de winkel. Op verschillende plekken worden later lege verpakkingen aangetroffen. Op de beelden is te zien dat de vrouw de spullen in de buggy stopt en naar andere plekken in de winkel loopt en zich daar langere tijd ophoudt. Op die plekken worden later lege verpakkingen aangetroffen. Bel de politie gratis met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000 (eveneens gratis)

https://youtu.be/kFgVwX_LQ2w 

Artikel delen:
Reacties 36
 1. Kijk, zulke scherpe bewakingsbeelden heb je tenminste wat aan. Kunnen heel wat bedrijven nog een voorbeeld aan stellen.
  Ze komt me vaag bekend voor, maar ken haar niet.
  Je zou zeggen dat ze dusdanig goed in beeld te zien is, dat ze wel herkend moet worden.


  ⚠️ Meld

 2. Jaaa dat wordt wel lastig nu het niet een kleurtje is waar gelijk het label aan gehangen kan worden. Nu dan maar heel oost europa? Maar dat is toch wel wat lastiger aangezien deze geen kleurtje hebben. Mis ook even de multi-culturele samenleving discussie die mislukt/gefaald is? waar is Geert nu?


  ⚠️ Meld

 3. Ey Japser, ga je in real-life ook zo de discussie aan met iedereen cq. strooi je dan ook bij elke opmerking/bericht/verhaal met je mening?

  Ik kan me best voorstellen dat sommige mensen dan moe van je worden.


  ⚠️ Meld

 4. Spijtig deze discussie, zelfs als het een blank persoon is, komen er weer negatieve berichten langs over allochtonen..

  Er is meer criminaliteit onder sommige bevolkingsgroepen, maar lang niet alle allochtonen zijn dieven, heel erg jammer.


  ⚠️ Meld

 5. Laten we voortaan niet richten op iemand zijn huidskleur, want daarmee doe je alleen mensen pijn mee die toevallig dat zelfde kleurtje hebben ,maar richt ons op de dader, en hopen dat deze gepakt word


  ⚠️ Meld

 6. @Henkie01 Goeie vraag. In het echte leven hou ik ook wel van een pittige discussie, maar daar doe ik het een stuk minder dan op het internet. Hier (en op discussiefora) is het zo ongeveer het enige wat je kunt doen, in het echte leven, zijn er nog vele andere dingen te doen 🙂


  ⚠️ Meld

 7. richt door Japser, op 26 april 2013 om 09:55

  Een blanke Hollandse meid die steelt! Dat kan helemaal niet toch?

  ——–

  Bericht door Japser, op 26 april 2013 om 10:17

  Waar haal jij vandaan dat ze Oost-Europees is? Wordt niet gezegd in het filmpje

  waar haal jij vandaan dat ze een hollandse meid is ?

  wel een bond (t) kraagie hé;)

  maar dit is wel erg triest mensen… wel een kindje op de wereld zetten,
  en geen speelgoed kunnen kopen.  ⚠️ Meld

 8. Zij is blank! Wat een achterlijke blanke met een bontkraag. Steel dan op zijn minst de Wii U. De nieuwe versie.

  En zeg maar gerust wat over de huidskleur van dit tuig. Ik voel mij als blanke Nederlander toch niet aangesproken. Beetje in het slachtofferrol gaan zitten kruipen…

  Te zien aan de gelaatstrekken, vermoedelijk toch een ‘externe’.


  ⚠️ Meld

 9. Mwah, behalve als het een Friezin is. Dan is ze minder fout, want de Friezen waren hier het eerst. De rest is allemaal sneaky via Lobith ons land ingeslopen.


  ⚠️ Meld

 10. Als deze vrouw nu ergens voedsel zou hebben gestolen door geldgebrek dan had ik het nog enigzins kunnen begrijpen.Maar met je kind bij de mediamarkt een ds spel stelen dat kan er bij mij niet in .


  ⚠️ Meld

 11. Precies willem 4 ,Japser begon de discussie weer om 9.55 uur. hij begon over de kleur van iemand:Een blanke hollandse meid die steelt dat kan toch helemaal niet… hij begint de discussie weer. mij beschuldigen van oog kleppen op hebben .Kom zelf is in de echte wereld. Get a life. Het zal mij ook een biet zijn waar ze vandaan komen verder, maar helaas zijn de feiten anders.


  ⚠️ Meld

 12. Afgezien van welke afkomst, Dacht dat de mediamarkt goede antidiefstal verpakkingen om hun producten deden. Hoe konden die zo gemakkelijk verwijderd worden??


  ⚠️ Meld

 13. Dat dacht ik ook braniac. Ik haal thuis bijna altijd mijn handen open aan die scherpe verpakkingen. Maar waarschijnlijk is die vrouw handiger met een schaar dan ik.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.