Nieuw op 5 mei: Fun en Freedom Familieplein

Zwolle – Bevrijdingsdag belooft voor Zwolle een drukke dag te worden. Festivalgangers bezoeken het Wezenlandenpark terwijl danceliefhebbers hun lol op kunnen bij de IJsselhallen. En voor gezinnen met jonge kinderen is er nu ook een speciaal evenement. Op het Rodetorenplein organiseren McDonald’s en Tapasrestaurant Las Rosas het Fun en Freedom Familieplein.

kidsplein.jpg 

Organisator Hendrik Karabagias van Las Rosas over het evenement: ‘We merkten dat er behoefte is aan een alternatief voor jonge gezinnen. Een evenement waar je gezellig met de hele familie naartoe kunt. Daarom laten we het grote Koninginnedag podium staan, om hier op Bevrijdingsdag de Telekids Discoshow te presenteren. In Sjoerd-Jan Feenstra (McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle, red.) en Alfred Guikema (IJsbeeldenfestival, red.) vond ik de perfecte partners om dit initiatief mee van de grond te krijgen.’

Samen sterk
De ondernemers werkten al eerder samen, onder meer aan de totstandkoming van het grote geveldoek dat de leegstaande panden aan de Melkmarkt siert. Sjoerd-Jan Feenstra: ‘We zijn er trots op weer iets moois te kunnen bieden voor de Zwolse binnenstad. En voor de realisatie van dit soort initiatieven geldt gewoon; samen sta je sterk!’ 
Telekids discoshow
De Telekids Disco Show is een 4-uur durende all-in show. Een kinder-DJ laat de kinderen dansen, zingen en springen op de leukste muziek. Tijdens de show zijn er spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen bezoekers na de show downloaden via telekids.nl. 
Spannende attracties
Naast de Discoshow komen er allerlei spannende attracties op het Rodetorenplein. Een mega stormbaan, draaimolen, springkussens en een rodeostier bijvoorbeeld. Djambo Kidsplay zorgt voor een sport- en speelveld. Verder staan bezoekers dansdemonstraties van DIFF Dancemasters te wachten, en de kinderen kunnen zich laten schminken. 
Gratis entree
De toegang tot het Fun en Freedom familieplein is kosteloos en iedereen is van 13.30 tot 18.00 uur van harte welkom. Aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is natuurlijk ook gedacht. Er komt een groot terras op het plein.

Artikel delen: