Twee mannen aangehouden voor woninginbraak

Zwolle – Op donderdagmiddag 25 april zijn in de Schuurmanstraat in Zwolle twee mannen van 40 en 41 jaar uit Amersfoort en Baarn aangehouden omdat ze verdacht worden van het plegen van een woninginbraak.
Agenten troffen na de inbraakmelding beide verdachten aan. Op basis van getuigenverklaringen zijn beiden aangehouden. De politie heeft hun auto met daarin diverse goederen in beslag genomen
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ja wel raar dat er maarzo reacties weggehaald worden. Zielig want echte fascistische reacties laat men wel staan als dieven kleurtje hebben. >:(


  ⚠️ Meld

 2. Op bepaalde (scheld)woorden gaat een reactie voor controle naar De redactie. Meestal bevestigt die datgene wat de bezoekers graag als reactie wil geven.

  Weblog Zwolle is een open en laagdrempelige nieuwssite, en is wat dat betreft zeldzaam ‘clean’. Met dank aan alle bezoekers!

  Laat verder duidelijk zijn dat we geen haatdragende- od discriminerende reacties toestaan. Zie verder onze Spelregels via het menu.

  On-topic a.u.b.


  ⚠️ Meld

 3. @Admin

  Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om mijn reactie op ‘economische slagkracht Zwolle en regio aan top’ te plaatsen? Dank alvast.  ⚠️ Meld

 4. Er zijn geen (scheld)woorden gebruikt, want elk bericht werd direct geplaatst en niet eerst door een redactielid gecontroleerd.
  Van haatdragende of discriminerende reacties was ook geen sprake zoals in vele andere topics over misdrijven en misdaden wel het geval is en waar niet tot nauwelijks ingegrepen wordt.
  Vergelijkbare topics waarin alle mensen met een kleurtje of Oostblokkers per definitie over één kam geschoren worden als zijnde dieven en ander gespuis.
  Verbazend dus dat er in dit topic wel ingegrepen is en ik wil bij deze dan ook graag weten waar en hoe ik (we) over de schreef ben (zijn) gegaan.
  En of dit op basis is van een klacht misschien?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.