Fietser ernstig gewond bij aanrijding

Zwolle – Een 38-jarige man uit Zwolle is vrijdagmiddag 26 april ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Assendorperstraat.

politie.jpg

De man fietste over de Assendorperstraat in de richting van het centrum. Ter hoogte van de Coetsstraat wilde hij linksaf slaan. Hij werd op dat moment ingehaald door een 20-jarige scooterrijder uit Zwolle. De scooterrijder probeerde nog uit te wijken, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Daarbij kwamen beiden ten val. De fietser kwam daarbij met zijn hoofd op het wegdek. Hij is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Vaak voorkomend probleem onder fietsers:

  Niet achterom kijken en arm uitsteken is voorrang claimen.

  En ik moet nog een scooterrijder tegen komen in de Assendorperstraat die zich aan de maximale snelheid houdt van 30 km per uur.

  Beterschap!


  ⚠️ Meld

 2. Ik kwam er langsrijden toen het net gebeurd was. Goed om te zien, dat er zoveel mensen hulp verleenden en direct iemand op zich nam om het verkeer even te regelen om te voorkomen dat er meer opstopping kwam door nieuwsgierige aagjes; hulde voor deze man met zijn dreadlocks!

  Verder hoop ik dat het goed komt met het slachtoffer!

  Onlangs in Zwolle Zuid zag ik een jochie voor een auto de weg over zwalken. De automobilist remde netjes af, maar toeterde wel. Vervolgens gaf de jongeman een grote mond en riep tot wel drie keer:”Ik stak mijn hand toch uit?!?” Alsof hij daardoor ook automatisch voorrang heeft!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.